Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Feťák s jedenácti zákazy řízení, jenž zabil policistku: Doma má malou dcerku!

Autor: pom - 
6. května 2014
21:49

Zfetovaný a s jedenácti zákazy řízení usedl za volant a zabil policistku, která se snažila zachránit život jiným. Skončil za to ve vazbě. Doma má přitom přítelkyni a malou holčičku!

Ani 11 zákazů řízení ho nezastavilo, aby Josef N. (22) sedl za volant. Byl ale zfetovaný a srazil policistku, která po převozu do nemocnice zemřela. Dvě malé děti zůstaly bez mámy a policisté ztratili spolehlivou kolegyni, již jim už nikdo nevrátí.

Josef N. byl poslán do vazební věznice, kde čeká na soud. Doma na něj přitom čeká přítelkyně Katka i s jejich malou dcerou! Tu podle společných fotografií a komentářů u nich Josef N. zbožňoval.

Zdaleka to ale nebyla první nehoda Josefa N. Na sociální síti totiž vystavil několik dalších aut, z nichž je většina nabouraná. Podle komentářů u fotografií se dá předpokládat, že auta naboural sám Josef N. Kromě nich totiž miloval také drogy.

Z policie si přitom feťák zřejmě nic nedělal - kromě jedenácti zákazů řízení o tom vypovídá také jeho profilový obrázek - přeškrtnutý policejní znak.

Podobný vztah k policistům má i jeho kamarád Martin Č., který se s nimi potkal v pondělí odpoledne. Stejně jako Josef N. sedl za volant pod vlivem drog a se zákazy řízení, tentokrát třemi, a při couvání naboural dodávku. I s přítelkyní Nancy z místa utekli, muži zákona si pro něj ale došli domů.

Nancy, která jela v autě i s Josefem N., když srazil policistku, teď na svém facebookovém profilu veřejně lituje toho, co se stalo. Dokazují to její srdceryvné statusy, kterými zaplnila svoji zeď: „Nejde to vzít zpátky, bože,“ napsala v pondělí.

Přítelkyně Josefa N. se do ní zostra pustila: „Přestaň se k*rva litovat!!!“ napsala pod jeden ze vzkazů. Tím vyvolala sáhodlouhou diskusi o tom, na čí straně je vina. „Nebudu se schovávat, ale přijmu odpovědnost za to, co se stalo! Ať si každej z vás myslí, co chce, není to pro mě jednoduchý a lituju toho neskutečně moc..., vůbec se to nemělo stát, ale bohužel ...zpátky už to nevezmeme,“ vyjdářila se Nancy.

milofr ( 7. května 2014 09:28 )

já čekám kdy se dovíme že tahle flundra která se vozí s feťákama a určitě taky bere udělá taky nějakou nehodu, ta lítost je jen hraná od takovýchto šmejdů a doufají že dostanou menší trest

nm48 ( 7. května 2014 06:55 )

policie by měla tyto zmetky zastřelit na místě , to samí udělat i těm kteří si sednou za volant když chlastaji !!

clownklonu ( 7. května 2014 01:58 )

Jojooo, Američani maj pravdu,že Češi jsou nejožralejší,nejzfetovanější národ na světě a navíc lehkých mravů.Je to tady samá kur.wa.

kapturek ( 7. května 2014 00:04 )

mit decko s fetakem to je taky rozum, decko nedecko, doufam ze dostane aspon 10 let

Zobrazit celou diskusi