Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šílený rozhovor s pirátkou silnic Alicí (28): Nic se nemůže stát, tvrdí!

Autor: sch - 
3. ledna 2014
06:30

Alice V. (28) si zahrává. Má už 18 zákazů řízení a stále usedá za volant. Policisté ji včera chytli zase, tento týden už počtvrté. Ona je ale přesvědčená, že svou jízdou nikoho ohrozit nemůže. Skončila v psychiatrické léčebně, nyní rozhodne státní zástupce a soud.

„Teďka ne, až tak za dvě hoďky,“ zněla včera odpověď paní Alice, když jsme ji nachytali, jak sedá do auta a zeptali se, jestli se někam chystá. A jak řekla, tak udělala. Během dvou hodin ji policisté chytli kus od domova. „Paní policisté opět chytili za volantem,“ potvrdila Blesku policejní mluvčí Hana Jeřábková. Zároveň zasáhli strážníci, kteří zabavili její psy.

Auto jako zbraň

Silniční pirátka si ale neuvědomuje, že z auta je zbraň. Že by svou nebezpečnou jízdou mohla třeba někoho zabít. „Já myslím, že ne. Už řídím dva roky a ještě jsem nikoho nesrazila. Ani psa,“ řekla Alice, která je přesvědčená, že se nic neděje, když řídí bez řidičáku.

Čtyři auta

Paní Alici zabavili auto už minulou sobotu, když ji zastavila hlídka. To ji nezastaví. Na parkovištích v Kamýku, kde Alice bydlí, má k dispozici další tři auta. Jestli do nějakého ještě v příštích dnech sedne, je na soudu. „Státní zástupce by se měl obrátit na soud, který může uložit ochranné léčení nebo zabezpečovací detenci,“ řekl advokát Pavel Rybář.

Video Šílená Alice skončila v Bohnicích! Má 18 zákazů řízení - Pavel Schuster, David Vaníček
Video se připravuje ...

mirkazam ( 5. ledna 2014 17:04 )

Tak ta žena co srazil Janoušek údajně vzala tu žalobu zpět,že se s ní finančně vyrovnal. a řidičák mu nemůžou vzít, když se to neudělalo hned na místě.Nějak nám ta kauza vyšuměla,že ??...Jo, prachy dělají divy...

mirkazam ( 5. ledna 2014 16:57 )

frankenspider...Tak jako fór dobrý...a teď vážně,policie je v jejím případě bezmocná.To je potom velice smutné,že neumí s takovým raplem, který ohrožuje ostatní zatočit !!! S čeho žije ?, Psi i ostatní zvířata něco stojí,plus benzin,a to nemluvím o osobní režii.Teď se řeší výměna řiďičáků,a hned pokuta,a tento rapl zvesela jezdí bez dokladů,a na to není špagát ???

beda888 ( 3. ledna 2014 12:39 )

Jestli-že není příčetná, tak nemůže řídit auto. Až se něco stane, myslím, že bude mít někdo horké chvilky. Ale je vidět, jak je mazaná. Pořídí si jiné auto a nechá ho napsat na přítele. Myslím, že se v tomto případě na něj vztahuje tr. čin napomáhání k tr. činu, popř. neoznámení tr. činu, když ví, že má zákaz a přesto jezdí. Je to svoloč. Vzít jí do lesa a ukázat jí jak vypadá gumoléčba.

popocatepetl ( 3. ledna 2014 11:59 )

anna1234 ( 3. ledna 2014 11:18 )

..vypadá to tak

Zobrazit celou diskusi