Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Pirátka Alice má ctitele: Bude svatba?

Autor: Pavel Schuster - 
7. ledna 2014
08:27

Silniční pirátku Alici V. (28) dostaly její maléry do blázince. Poté, co ji už počtvrté v minulém týdnu chytili policisté, že řídí, skončila v Bohnicích. Ale svítá jí i na lepší časy? Bude se vdávat?

Alice V. (28), která ještě minulý týden brázdila bez řidičáku a s 18 zákazy řízení české silnice, je nyní pod silnými prášky. Přesto s Bleskem promluvila. A z dalších dnů i přes hrozící soud, který by mohl rozhodnout o její ústavní péči, se těší. Ozval se jí totiž nějaký Karel D. z České Skalice. „Chtěl by si vzít mě i moje dítě. Ještě jsem ho neviděla, ale denně si telefonujeme,“ řekla Alice V.

Nebude už řídit

Zdá se, že Alici, ale i jejímu okolí, včetně řidičů, kteří jí na silnici »překáží«, svítá na lepší zítřky. Prý i přestane řídit. „Pan Karel už mě řídit prostě nechce nechat,“ říká pirátka s tím, že je po telefonu příjemný. Dokonce uvažuje o tom, že až ji pustí z Bohnic, tak se k němu nastěhuje.

Těžké dětství

Za její současné psychické problémy možná může i její složité dětství. Ve škole ji šikanovali, doma se starala o nemocnou maminku. Poté, co dospěla to ale nebylo o nic lepší. O tatínka přišla nedávno. Tehdy, před třemi lety, si vybírala, jestli se bude starat o něj, nebo o své čerstvě narozené dítě, Adriana (3,5). Vybrala si tatínka. A chlapeček skončil v náhradní péči...

decathlonova-matka ( 7. ledna 2014 14:45 )

podle článků to vypadá, že Blesk koupil Janeček zrzeček

j_dc_cv ( 7. ledna 2014 13:12 )

V prosinci 2013: Podnikatelé Daniel Křetínský a Patrik Tkáč koupili vydavatelství Ringier Axel Springer CZ. Společnost je největším vydavatelem deníků na českém trhu. Hodnota společnosti činí 170 milionů eur (v přepočtu 4,7 miliardy korun). http://www.ceskatelevize.cz/ct24/ekonomika/255545-kretinsky-a-tkac-koupili-ringier/ V červnu 2013: Skupina Agrofert miliardáře Andreje Babiše koupila společnost Mafra, která vydává Mladou frontu DNES, Lidové noviny a provozuje i server iDNES.cz či hudební televize Óčko. http://www.ceskatelevize.cz/ct24/ekonomika/232763-babis-koupil-mafru-do-obsahu-novin-zasahovat-n ebude-rika-jeho-mluvci/

j_dc_cv ( 7. ledna 2014 13:08 )

Nekoupil teď nedávno Blesk majitel Sparty Křetínský? MF dnes, možná celou Mafru vlastní Babiš.

j_dc_cv ( 7. ledna 2014 13:06 )

Všude se píše a říká, že dědila. Přílet z jiné planety? Toto musel zaznamenat snad každý i když nechtěl.

y1xcvbnm ( 7. ledna 2014 11:01 )

Kde tato psychicky narušená žena bere peníze na ta auta a pod???, Určitě nikde zaměstnaná není a nebo alespoń né na takovém místě aby si mohla nákupy aut dovolit???

Zobrazit celou diskusi