Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nejšílenější pirátka Česka je v nemocnici: Zavřou ji do blázince? Má na krku i týrání zvířat

Autor: et, oj - 
5. ledna 2014
12:59

Pirátka silnic Alice V. (28) má na svém kontě 18 zákazů řízení. Není to ale všechno. Teď jí hrozí i obvinění z týrání zvířat. „Strážníci nalezli 24 zvířat. Psy, činčily, agamy, morčata a další. Zvířata jsou teď u veterináře,“ řekla TV Prima mluvčí policie Irena Seifertová. Alice nyní čeká v nemocnici na rozhodnutí, zda nepůjde do blázince.

Když strážníci vstoupili do bytu nejšílenější pirátky českých silnic, měli co dělat, aby se nepozvraceli. Silný zápach zvířecích výkalů prostupoval celým bytem. Alice prý v lavoru dokonce chovala i velkou želvu.

Policie je bezmocná

Pirátka má už 18 zákazů řídit. Policie je ale bezmocná. Alice má totiž papíry na hlavu a že by mohla někomu ublížit si nepřipouští. „Už řídím dva roky a ještě jsem nikoho nesrazila,“ říká sebejistě.

Za její šílené chování může zřejmě drsné dětství. Ve škole ji šikanovali. „Prakticky všechny poznámky, které kluci měli v žákovských, byly za šikanu Alice V.,“ řekl bývalý spolužák. Jednoduché to ale neměla ani doma. Když se vrátila ze školy, musela se starat o nemocnou maminku, kterou postihla mrtvice. O otci nikdy nemluvila.