Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nejšílenější pirátka Česka: Přišla o dítě!

Autor: et - 
5. ledna 2014
20:26

Pirátka Alice V. (28) z Prahy je nechvalně proslulá kvůli 18 zákazům řízení. Nyní se řítí do dalšího maléru. Pražští strážníci z jejího bytu v sobotu odvezli k veterináři 24 zvířat živořících ve výkalech! A Alici zavřeli do blázince. Šílená řidička se dokonce svěřila, že v minulosti přišla o dítě.

„Měla jsem těžce nemocného otce, který mi zemřel, a já jsem si předtím musela vybrat mezi otcem a dítětem, tak jsem si vybrala otce. Dítě jsem chodila navštěvovat. Než se našli pěstouni, byli jsme každý den spolu,“ svěřila se TV Prima zcela bez emocí.

Za její nepříčetností může stát těžký život. Ani dospívání neměla jednoduché. Na základní škole ji šikanovali.  „Prakticky všechny poznámky, které kluci měli v žákovských, byly za šikanu Alice V.,“ řekl Blesk.cz bývalý spolužák. A když přišla ze školy domů, musela se starat o nemocnou matku, kterou postihla mrtvice. O otci dřív nikdy nemluvila.

24 týraných zvířat

Sousedé si s ní nevěděli rady. Kaluže moči, výkaly a nepořádek všude po bytě je už dlouho obtěžovaly. „Našli jsme tam šest psů a 18 drobných i exotických zvířat. Agamy, činčily, morčata a další podobné,“ sdělila  mluvčí policie Irena Seifertová. Podle sousedů si Alice chovala i velkou želvu v lavoru pod postelí! Psy pak zavírala na balkon bez možnosti výběhu. Výkaly prý stékaly dolů po celém domě.

Šílené řidičce zřejmě v jejím »chovu« pomáhal i přítel, který teď ale dává ruce pryč. „Má už těch pejsků nějak moc, ale já se jí snažil s tím pomáhat. Krotím ji,“ řekl pro TV Prima. Nepříčetná žena teď čeká na rozhodnutí soudu v Bohnicích.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

hofihofi ( 6. ledna 2014 06:25 )

http://www.lidovky.cz/olga-hepnarova-posledni-popravena-zena-d9l-/lide.aspx?c=A100311_093450_lide_ki m

hofihofi ( 6. ledna 2014 06:22 )

Spis naopak, ted by ji tam meli soupnout bez problemu.

hofihofi ( 6. ledna 2014 06:20 )

Je zajimave, ze tyhle cakle zenske jsou docela hezke, ta Olina take, a take mela problemy z detstvi, rikala jak ji ublizoval nekdo, kdo to tajila. Jsem s ni v putyce kecal, neco s ni bylo, nenavidela lidi.

bersimalinecka ( 6. ledna 2014 06:01 )

ano je to xicht na který se nezapomíná

9rot6 ( 6. ledna 2014 05:43 )

Co chcete dělat v tomto absurdistanu, podle mě stačí jeden šikovný státní zástupce ve spolupráci s psychiatrem a je po vypatlané slečně, společnými silami jí šoupnou do cvokhausu, jeden jí vystaví potvrzení,že maří soudní rozhodnutí a psychouš jí dá potvrzení,že je nebezpečná pro své okolí a je od ní pokoj,ale bohužel už je to moc mediálně sledované a nikomu se do toho moc nechce,jedině basa, v jiném státě po třetím zadržení za jízdu bez ŘP je v base a čeká jak to dopadne a většinou se takoví lidi jako ona opravdu zcvokne a je od ní pokoj.

Zobrazit celou diskusi