Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Vražedkyně v bikinách se ve vazbě trápí: Přestala jíst a komunikovat!

Autor: ljš - 
6. května 2014
18:05

Drasticky hubne! Modelka Mária Kukučová snáší pobyt v ilavské vazební věznici, kam ji poslal soud na základě obvinění z vraždy britského obchodníka se zlatem, velmi špatně.

Krásná Mária sedí za mřížemi už čtrnáct dní. Zanedlouho ji čeká soud, který bude rozhodovat o tom, jestli zůstane v Ilavě, nebo ji deportují do Španělska.

A za mřížemi viditelně chřadne. "S nikým se nebaví, žije si svůj uzavřený život. Dělá jen to, co se od ní očekává. Už několik dní ale nejí a vypadá dost strhaně," řekl serveru Čas.sk jeden z pracovníků věznice. Podle něj nestojí dokonce ani o vycházky.

"Zřejmě nechce chodit ven, aby se jí nikdo z odsouzených a obviněných nevyptával," vysvětlil. Podle serveru ji byli ve vazbě zatím dvakrát navštívit rodiče, naposledy minulý pátek. "Poslali jí i několik dopisů, na které odpověděla," prozradil zaměstnanec. Od svého milence Petra prý ale dosud žádnou zprávu nedostala.

Pokud ji soud do Španělska skutečně vydá, neuvidí svoje bližní nejspíš celé měsíce.

fotrpjotr ( 6. května 2014 23:59 )

Zlatokopky nelituju,ať třeba chcípne.

nmlk ( 6. května 2014 23:49 )

Kdyby skutečně nic neudělala, neměla by strach. Má strach, že vyjde pravda najevo a psychicky trpí, nebo jí došlo, co udělala, a že to byla pitomost.

Zobrazit celou diskusi