Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vražedkyně v bikinách: Zachrání ji soud před vydáním do Španělska?

Autor: shp - 
4. května 2014
18:26

Osud vražedkyně v bikinách Márie Kukučové (24), kterou ve Španělsku obvinili z vraždy milionáře Andrewa Bushe (†48) a vydali na ni mezinárodní zatykač, již bude možná brzy zpečetěn. Slovenský soud musí rozhodnout o jejím vydání. Čekají svůdnou blondýnu poslední dny v domovině?

Slovenská strana již dostala originál evropského zatykače. Znamená to, že slovenský soud musí rozhodnout o vydávací vazbě a Mária poputuje. Zrovna tak ale může soud její vydání zamítnout a před deportací ji zachránit.

Po pátečním doručení evropského zatykače je jasné, že se Kukučová na svobodu nedostane. Její osud má momentálně v rukách soud, který disponuje neomezeným časem na to, aby rozhodl, zda ji vydá do Španělska, nebo vydání zamítne.

„Rozhodnutí soudu závisí na tom, jaké důkazy k trestnímu stíhání slovenskému soudu předložili,“ vysvětlil právník Juraj Bizoň. V případě nevydání by byla Kukučová souzena na Slovensku.

A právě v to krásná modelka doufá. Zcela jistě kvůli tomu prchla ze španělské vily milionáře, kde byla nalezena jeho mrtvola, a zamířila na Slovensko.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání