Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Poslední dny vražedkyně v bikinách na Slovensku: Deportují ji, ale ona se směje!

Autor: shp - 
9. května 2014
11:54

Nový účes, těsné kalhoty, módní tričko a stylové bílé kozačky. Přesně tak se vymódila Mária Kukučová (24), která je obviněná z vraždy milionáře Andrewa Bushe (48) před soud v Trenčíně, který projednával její vydání do Španělska, kde k vraždě došlo. Nové hadříky ho však neobměkčily.

Kukučovou umístil do vydávací vazby, kde čeká na deportaci. Ve Španělsku jí za vraždu milionáře, se kterým chodila, hrozí až 25 let ve vězení. Modelka stále tvrdí, že je nevinná.

Jak se se stíháním ve Španělsku vyrovnává Mária? Zakrývala si tvář, místy bylo vidět, že se usmívá. „Nás rozhodnutí soudu nepřekvapilo. Myslím, že jsme ho očekávali,“ řekl její obhájce Matúš Gémeš.

„Moje klientka očekávala nepochybně jiný postoj na území Slovenska ve vztahu, v jaké situaci je. Nebo co se stalo. Myslím, že tento příběh je ve všech směrech tak tragický, jako je senzační. Myslím, že bude dostatečně připravená, aby mohla čelit stíhání ve Španělsku,“ dodal právník.

Kukučová po smrti Bushe pláchla ze Španělska do své domoviny, kde čekala, že se dočká zastání. To se nestalo. Svou obhajobu chce postavit na tom, že se pouze bránila a že ji milionář napadl jako první.

morrisejko ( 9. května 2014 18:10 )

Ty buzera.rant pojebaný čo si písal tento článok,kde vidíš ako sa smeje ty pič.a jebnutá?Ja sa budem smiat až tvoja pi.ča stara mama aj s tvojou kur.vou vietnamskou starou bude zdochávat ty vyjeba.nec.To dievča je v strese lebo dufalo,že štát sa za nu postaví,no napriek všetkému,kedže neni su dokazy,ju tie kur.vy vydali.dufam,že v Španielsku existuje spravedlnost a že sa ukáže jej nevina. Slovenský štát,svine zkorumpované,najhorší odpad zo všetkých.V Brne vyvraždí Američan celu rodinu a jeho zem ho nevydá,čo síce nie je dobré,no ukazuje to,ako si chránia svoích ludí,tady tým sviniarom slovenským stačí poslat zo Španielska trochu peniazí a predali by aj svoju dcéru .Dakujem,že už to ich pojebané občanstvo nemám a hanbím sa za to,že so sa v tej kraine narodil.Špiny akési.

abaron ( 9. května 2014 17:46 )

vážený .. toto je malinová ale ako superstar .. tým maďarom musel niekto dať na frak

fotrpjotr ( 9. května 2014 15:19 )

Venušiny kuličky asi působí.

sores ( 9. května 2014 14:07 )

 Nic jiného si nepřeji nežli pokud vraždila tak snad soudy ve Španělsku budou mnohem spravedlivější nežli v korupčním Česku kde se každý pracháč vyplatí z trestu, viz. Janoušek a spousta jiných bohatých.

abvydavatelstvi ( 9. května 2014 12:23 )

Novinářské hyeny zase mají hody..... ta holka je ve stresu ale určitě se neusmiva.... . Je to její vina že lezla do baráku ve kterém neměla několik měsíců co dělat.... sprostě se tam vloupala a čekala na něho.... pokud tam měla věcí jak tvrdí... měla dost času si je sbalit a odnést... údajně na něho čekala tři dny.... A jako modelka se se nezivila .... živila se jinak....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání