Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rodina vražedkyně v bikinách: Mária musela milionáře zabít!

Autor: shp - 
12. května 2014
19:07

Je to její vlastní rodina, přesto je přesvědčena, že slovenská modelka Mária Kukučová (24) je za zabití britského milionáře Andrewa Bushe (†48) zodpovědná. Co řekli příbuzní o vražedkyni v bikinách?

Mária po smrti Andrewa Bushe, který byl zastřelen ve své honosné španělské vile, zmizela do domoviny. Na Slovensku se vzdala policii. Soud v Trenčíně ji minulý týden poslal do vydávací vazby, kde sličná blondýna čeká na svůj osud.

Obhájce Márie sice požádal o odložení výslechu, ale rodiče modelky jsou přesvědčení, že ji ve Španělsku čeká milost. „Mária toho muže musela zabít, jinak by on zabil ji. Jsme přesvědčení, že ji ve Španělsku osvobodí, protože jednala v sebeobraně. Všechny důkazy tomu nasvědčují,“ řekla Novému Času příbuzná Kukučové.

Právník Kukučové Matúš Gémeš si myslí to samé. „Z pohledu důkazního stavu, který znám, jsou splněné podmínky k tomu, aby bylo možné celé jednání posuzovat jako nutné chování k obraně, což není trestné,“ prohlásil. I když rodiče Márie věří, že se jim vrátí domů, rozhořčení nad rozhodnutím soudu neskrývali.

„V tu chvíli jsme byli zklamáni, že si ji Slovensko nenechalo. Byli jsme přesvědčeni, že se za svoji občanku postaví a bude ji chránit,“ tlumočila vyjádření rodičů rodinná příbuzná. Mária je ve věznici v Ilavě, kde čeká na deportaci do Španělska a následný soud.

kinki ( 14. května 2014 06:52 )

staci, ze Ty cumis najviac. Oni to nepotrebuju.

kinki ( 14. května 2014 06:51 )

tomik zase si "liecis" svoje komplexy menejcennosti na Slovakoch? Slovensko je presne taky czoboland, ako ta diera, kde prave byvas. Aky pan, taky kram.

petranemeth ( 13. května 2014 20:20 )

nikdo si nezaslouzi smrt.........o tom nikdo nerozhoduje...ale jsem zastance muslimske viry ze vse musi mit opodstatneni takzvany grund.......pokud ho mam muzu zabit..........

petranemeth ( 13. května 2014 20:20 )

nikdo si nezaslouzi smrt.........o tom nikdo nerozhoduje...ale jsem zastance muslimske viry ze vse musi mit opodstatneni takzvany grund.......pokud ho mam muzu zabit..........

petranemeth ( 13. května 2014 20:18 )

o tom bych silne pochybovala,ze ti nasi muzi vypadaji dobre po ctyricitce....a starsi muzi maji sve kouzlo a jsou sexy...na tom se nic nezmeni....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání