Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vražedkyně v bikinách souhlasila s deportací: Je to zlatokopka, ne vrah, hájí ji advokát!

Autor: shp - 
14. května 2014
08:53

Zda Slovensko pošle Máriu Kukučovou (24) do Španělska, kde je obviněná z vraždy milionáře Andrewa Bushe (†48), už soud řešit nemusí. Modelka s deportací souhlasila. Její advokát ji stálé hájí a říká, že i když je možná zlatokopka, rozhodně není vrah.

Máriu čeká brzká deportace. „Vybojovala si svůj život a bude muset vybojovat i svůj boj za svobodu,“ prohlásil obhájce Kukučové Martin Gémeš. Blonďatou krásku včera přivedli před prokuraturu v Trenčíně. „Moje klientka souhlasila s vydáním do Španělska kvůli trestnímu stíhání,“ potvrdil advokát.

Gémeš také prozradil, proč Mária po činu utekla na Slovensko. „V minulosti několikrát viděla uniformované osoby v španělské vile expřítele, kterým měl odevzdávat finanční prostředky. Myslela si, že jeho kontakty na španělskou policii mají signifikantní charakter,“ prozradil.

Právník naznačil, že zavražděný Bush mohl majetek získat nečestným způsobem. „Na jedné straně máme mladou ženu, jejímž největším proviněním bylo opsání písemky, na druhé straně 48letého milionáře, který žil luxusním životem, přičemž už dnes víme, že peníze vydělal obchodem s drogami a zbraněmi,“ řekl Gémeš. Podle něj Bush Kukučovou využíval.

„Jsem přesvědčený, že jednala v nutné sebeobraně. Nehraje žádné hry typu - nebyla jsem tam, to nepopírá. Říká, že byla napadena a bránila se. Chci říct, že Kukučová se může zdát jako jednoduchá a naivní osoba, která je zlatokopka. Není ale vrah a myslím si, že soud to dokáže,“ uzavřel obhájce.

k999 ( 14. května 2014 12:11 )

...to se jí vůbec nechtělo.

k999 ( 14. května 2014 12:09 )

... v době vraždy byla na místě jen Kukučová uvnitř domu a Korotaeva před domem.

tuba24 ( 14. května 2014 11:20 )

viac krat ho prisli pozdravit rusky hovoriace osoby so samopalmi - zrejme nespokojni kupci/predajcovia zbrani alebo drog. Je uveritelnejsie ze ho prisli odbachnut mafiani, ako zenska ktora by zbran neudrzala v ruke, navyse mafianskym sposobom do zatylku

sores ( 14. května 2014 09:12 )

Dobře mu tak.Vždyť si o to mužský pitomci sami říkají. Co jiného mohou čekat když za vším jsou jenom prachy a vše si kupují. Kdyby jí neposkytoval veškerý luxus mohl ještě žít. Blbej dává, blbější nebere a ona blbější rozhodně nechtěla být. Tak ať se chlapy potom nediví.

marie60 ( 14. května 2014 09:09 )

 ..tak pracháč se asi sám zastřelil, že? Jednou ona použila zbraň, tak je u mě zlatokopka_ vražednice.Neměla už v jeho domě dávno co hledat.Hned jak se rozešli, tak si měla vše sbalit a odejít.Vůbec tuhle babu nelituji.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání