Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Jak se z muzikanta stal terorista! Kluk z Londýna uřezal hlavu americkému novináři?!

Autor: dce - 
25. srpna 2014
10:54

Abdel-Majed Abdel Bary býval hvězdou. Bydlel v domě za třicet milionů korun. Jeho přezdívku L Jinny znala celá britská rapová scéna. Teď ho zná celý svět – je totiž podezřelý z vraždy amerického novináře Jamese Foleyho. To on má totiž být oním popravčím, známým také jako John.

Ani úspěch v západním světě ho nezachránil od postupného propadnutí terorismu. Původ se totiž nezapře. Britský Abdel-Majed Abdel Bary dřív chodil v oblečení značky Adidas a žil prostý život západního boháče. Dnes mluví o západní propagandě a sdílí fotky, na kterých drží useknuté hlavy nepřátel islámu.

Jak se ale z rappera stane popravčí? Svou proměnu Bary zaznamenal na svém, dnes již zablokovaném, profilu na facebooku. Mezi fotkami z natáčecího studia se náhle objevují obrázky, kde má Bary zakrytou tvář a v náručí drží ohromný kulomet. Luxusní dům nechal svým rodičům a odjel do Sýrie bojovat ve jménu Alláha.


Nyní je mu 23 let, ale má na svědomí brutální vraždu a ne jednu. Byl to pravděpodobně on, kdo v úterý popravil novináře Jamese Foleyho. Video s hrůznými záběry obletělo svět a začal tak hon na vraha. Tajné služby určily tři podezřelé – kromě Baryho mezi nimi jsou i Abu Hussain Al-Britani A Abu Abdullah al-Britani. Jde o tři Brity, kteří před nějakou dobou opustili svou zem a přesídlili do Sýrie. Ze všech se stali zastánci ISIS – teroristické islámské organizace.

jahodove_ticho ( 25. srpna 2014 22:00 )

Ten rap mu šel líp vocasovi, škoda že zblbnul mameluk

hulimihoukolen ( 25. srpna 2014 16:13 )

Ale kdeze, se Slovakam i muslimama byl jedna ruka. Spojovalo je spolecne hobby - "kinozeni" Zidu.

janejaneja ( 25. srpna 2014 15:12 )

Promiň, ale je to v první řadě DE.BIL !!!! S vypatlaným chorobným mozečkem.

krat5 ( 25. srpna 2014 14:21 )

cert ( 25. srpna 2014 13:51 )

Třeba ho ten Foley něčím naštval, co my víme?

Zobrazit celou diskusi