Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

FOTO DNE: Když se drbe slon, kola z auta lítají!

Autor: šim - 
7. srpna 2014
09:05

Proč se to auto tak otřásá? To je zemětřesení? Ne, to se o nás škrábe slon! Tak takhle asi konverzace dvou vystrašených pasažérů malého osobního auta nevypadala. Oba byli vyděšení k smrti, když se o jejich VW Polo v jihoafrickém národním parku začal drbat slon!

Ve špatném čase na špatném místě se ocitl stříbrný Volkswagen Polo. Když řidič uviděl, že se k nim blíží sloní kolos, raději zastavil. Kdyby ujel, udělal by lépe. Co se totiž začalo dít hned poté, předčilo jistě veškerá očekávání návštěvníků safari, kteří plánovali, jaké si udělají krásné fotky.

Jenže slon si auto vyhlídl jako svoji hračku a drbátko. Nejdřív ho chobotem polechtal, pak si obkročmo stoupnul kolem auta, takže střecha osobáku se přímo dotýkala sloního břicha. Slon se na autě začal protahovat jako kočka a drbání na břiše si náramně užíval. Pak si podrbal ještě své obří ucho a bylo to jen tak tak, že klem neprorazil okýnko.

Tento zážitek by cestujícím v autě jistě nikdo nevěřil, kdyby z něj nevznikly nevídané fotky. Jejich autorem byl pohotový 21letý průvodce Armand Grobler jihoafrického národního parku Pilanesburg. Oba pasažéři z auta vyvázli bez zranění.

naidka ( 7. srpna 2014 17:45 )

Nechápu, proč ti osli neujeli, dokud si je slon jenom "oťukával".

subo ( 7. srpna 2014 12:28 )

Skoda ze na pravem sedadle nesedela ta odpudiva nadrzena Polka, co chtela soulozit s tisicem chlapu, mela by v hube proteiny na dva roky a ten nebohy slon by uz z krovi vylezl tak akorat v noci se nazrat..

Zobrazit celou diskusi