Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Galerie hrůzy: Australský terorista pózuje s uťatými hlavami!

Autor: dce - 
25. července 2014
13:55

Někdo se na twitteru chlubí novým oblečením nebo fotkami z dovolené, ale Mohamed Elomar a Khaled Sharrouf své profily přeměnili v galerii hrůzy. Na twitteru publikovali několik fotografií, jak pózují s useknutými hlavami svých obětí. Na jiných fotografiích figurují další zohavená těla a dokonce i děti!

Dva mladí Australané Mohamed a Khaled loňského prosince uprchli ze své domoviny do Sýrie, kde se začali aktivně účastnit bojů v rámci fundamentalistického povstání. Oba muži strávili nějakou dobu ve vězení po pokusu o teroristický útok v Sydney a Melbourne v roce 2005. Nyní se svou základnou na Blízkém východě budí hrůzu a po celém světě.

Mezi prvními příspěvky Khaleda Sharroufa byly i výhrůžky australské policii, ale i fotka malého chlapce, kterému na hlavu míří několik samopalů. To ale zdaleka není to nejodpornější na jeho profilu. Jakoby z legrace nabízí orgány svých obětí: „(…) rád vám dodám kusy těl.“ Hlásí jeden z jeho příspěvků. Vše bez cenzury a to na serveru, který mohou procházet i děti.

Podle australských bezpečnostních agentur se Sharrouf pokouší podnítit radikály ve své původní vlasti. Ale podle mnohých se mu to nedaří – desítky lidí, které Austrálii opustily, se již z oblastí bojů zase vrátily. Na to Sharrouf reagoval velmi zuřivě a od té doby se jeho twitter plní fotografiemi mrtvých „nehodných psů“, jak své oběti nazývá. Uťaté hlavy dokonce nabodl na železný plot v zalidněné oblasti. Bohužel je toto jen malá ukázka zvěrstev, které se ve válečné oblasti dějí.

ivuska1 ( 26. července 2014 15:08 )

ivuska1 ( 26. července 2014 15:07 )

ivuska1 ( 26. července 2014 15:06 )

to je to same jako cesky cigan

ivuska1 ( 26. července 2014 15:05 )

sores ( 26. července 2014 11:13 )

Lidský živočich je ten nejodpornější hmyz jaký příroda stvořila, a to doslova! Teroristovi by se měly usekat pařáty nebo rovnou palice aby těch zrůd ubývalo.

Zobrazit celou diskusi