Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Děsivá poprava: Terorista zabil vězně střelou do zátylku!

Teroristé popravili bezbranného vězně střelou do zátylku.
Teroristé popravili bezbranného vězně střelou do zátylku.  (Autor: Reprofoto youtube.com)
Autor: mb - 
3. května 2014
22:36

Na internetu se objevilo šokující video ukazující vraždu údajného Assadova stoupence. Muslimští teroristé z Británie ho popravili střelou do zátylku!

Na záznamu je vidět klečí muž se svázanýma rukama, který uprostřed pouště bezmocně čeká na smrt. Jeden z teroristů bere do ruky zbraň a bez milosti vystřeluje muži mozek z hlavy. Druhý muslimský radikál vše »pojistí« dávkou ze samopalu AK-47.

Na celém případu je kromě bezcitnosti pachatelů šokující i to, že oba muži pochází z Británie. Spojené Království již delší dobu trápí problém domácích teroristů, kteří houfně odjíždějí bojovat do Sýrie. Inspirací jsou jim videa na youtube a pro zapálené džihádisty existuje dokonce časopis v anglickém jazyce Inspire.

Tito většinou mladí muži mohou získané zkušenosti z tréninkových kempů teroristů použít i ve svých domovských státech a hrozí tak reálné nebezpečí, že se islámský radikalismus přenese i do Evropy. Za oběť muslimským teroristům již padli např. anglický voják Lee Rigby nebo nizozemský režisér Theo van Gogh.

janaazhar ( 4. května 2014 01:31 )

FANATICI JSOU VŠUDE

milofr ( 4. května 2014 00:34 )

no tak jim tady u nás necháme postavit pár mešit aby sme nezůstali pozadu za Francií, Británií a dalšími lidumilnými západními státy

Zobrazit celou diskusi