Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Se svou dcerou má děti: Český Fritzl dostal 12 let, ale odvolal se

Autor: tp - 
14. června 2014
06:17

Český Fritzl. Tak bývá nyní označován Aladár F., který má dvě děti se svou dcerou. Podle doktorů je zdravý a tvrzení, že ho znásilňovala teprve 16letá dcera, nikdo nechce věřit. Soudy už vůbec! Ty ho poslaly na 12 let do vězení. On však rozhodnutí soudu neuznává. Bude se i nadále odvolávat a vše chce vést na ta nejvyšší místa.

Jeho dcera dodnes trpí posttraumatickou poruchou a nikdo Aladáru F. nevěří, že by ho vůbec mohla znásilňovat. Jeho obhajobu nepodporují ani vlastní slova. Nedokázal totiž vysvětlit, jak ho znásilňovala a proč se jí neubránil. 12 let natvrdo ale podle něj není vůbec přijatelné.

„Obžaloba je vymyšlená! To ona si vynucovala sex násilím, já to nechtěl! Dal jsem jí tehdy facku s tím, aby táhla pryč,“ snaží se hájit před kamerou. Jeho slovům však odporuje i jeho minulost. Naposledy byl jako recidivista odsouzen v roce 1995.

Žili spolu v bytě

Po narození dětí se přestěhovali do Brna-Husovic, kde je vychovávali, už v tu dobu mohl podnikat kroky, ale nic neudělal. Podle jeho slov ji ale nedržel jako vězně. „Já jsem se přiznal, že spolu máme dvě děti. Ale staral jsem se o ně, žádné týrání dcery tam nebylo. Chodila třeba nakupovat, v bytě jsem ji rozhodně nedržel!“ Nic z toho mu ale u soudu nepomohlo. Zbývá mu jen odvolání. 

Video Prznil dceru a udělal jí dvě děti: Byla na sex zvyklá, tvrdí český Fritzl! - Ondřej Požár
Video se připravuje ...

obluda.pb ( 14. června 2014 22:03 )

Jak český, copak je ten opálený Aladár čech???

santini ( 14. června 2014 13:42 )

No,když na to přijde,já jsem pro čistotu rasy,ne ve smyslu zbytek vyvraždit,ale právě pro zachování té rozmanitosti.Ovšem to příbuzenské křížení do toho nezahrnuji

milofr ( 14. června 2014 11:10 )

nemusíš chodit až na slovač, u nich je to normální všude, táta, máma, ségra nebo brácha hlavně že je v teple

petrusaa ( 14. června 2014 10:06 )

u nás v domě,přistoupil do výtahu mládenec,optal se vedle stojící dívky,***m apotheku(hledám lékárnu) bába vedle něj vytáhla z tašky deštník a začala ho mlátit se slovy,já ti dám *** ve výtahu.

a-z- ( 14. června 2014 08:30 )

Prý Čech. Už to nazývejte pravými jmény. Je to černá morda!!!!!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi