Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Děsivé odhalení: Rodina prý držela dceru patnáct let v izolaci

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: Ondřej Požár - 
18. července 2012
21:09

Patnáct let ji drželi v naprosté izolaci od okolního světa. A udělali z ní tvora, který spíš než člověka připomínal chováním zvíře. Děsivý příběh se v Milonicích na Vyškovsku provalil poté, co sousedi slyšeli zvířecí skřeky. Policie pak v domku objevila zanedbanou ženu (32).

Podle svědectví obyvatel Milonic měla třicátnice vlasy až na zem a byla nepřirozeně bledá. Byla podivně oblečená a ničím prý nepřipomínala člověka.

Když sousedé uslyšeli podivný křik, zavolali policisty. Ti minulé úterý do domu vnikli a ženu odvezli do psychiatrické léčebny. Tam ji odborníci podrobí zkoumání. Mluví se totiž o tom, že žena jako velmi mladá dívka přišla do jiného stavu a po porodu dítěte se zbláznila. Rodina ji pak měla držet patnáct let v naprosté izolaci. „Její rodiče tvrdili, že je na Slovensku,“ uvedli sousedé.

Policie však děsivé odhalení poněkud zpochybnila. „Nevíme, jak dlouhou dobu tam byla, není jasné, proč by ji rodina věznila. I proto zatím nebyl nikdo obviněn. Nepotvrdilo se totiž ani to, že by žena nemohla ven,“ sdělila Blesku policistka Iva Šebková.

Kriminalisté zjistili, že žena měla přístup k internetu a mohla také telefonovat. „Prověřujeme to a čekáme na posudky psychiatrů k jejímu zdravotnímu stavu, které budou pro posouzení věci klíčové,“ dodala policejní mluvčí.

cvanhak ( 19. července 2012 11:11 )

Český sklepmistr a jeho archivní ročník ??

milonice ( 18. července 2012 22:04 )

Tady jde vidět, jak přesné jsou informace redakce :"děsivý příběh se provalil poté, co sousedi slyšeli zvířecí skřeky." Toto pronesla jedna alkoholička do televize a už je z toho přesná informace? Co takhle zjistit si něco pravdivého?

londynskypes ( 18. července 2012 21:22 )

to je divny ..zblaznila se a litala po internetu ...

Zobrazit celou diskusi