Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ženy miliardáře Tykače: První staví atomový bunkr, druhá porodila šesté dítě!

Autor: simao - 
4. listopadu 2013
13:03

O exmanželce miliardáře Tykače Daniele Kuchtové je známo, že v Ptyči staví atomový bunkr. Jeho současná žena Ivana Tykač (46) je však jiného ražení. Tvrdí, že není "typický doplněk podnikatele" a vždy měla svou práci. Tou je však nyní i starost o jejich nejmenší dcerku Viktorku, která se narodila před měsícem a půl. Nedlouho po porodu je ale paní Tykač opět aktivní. Co vedle starosti o početnou rodinu dělá?

Miliardář Tykač platí za jednoho z nejbohatších Čechů - podle nedávného žebříčku časopisu Týden za dvojicí Kellner - Babiš. Zatímco manželkou nejbohatšího Čecha je Renáta Kellnerová, u šéfa ANO Babiše nedávno zaujala během předčasných voleb jeho partnerka Monika, která se "objevila" až v samém závěru Babišovy kampaně. Nepříliš známá je však i žena Pavla Tykače - Ivana Tykač. Má pro to ostatně své vysvětlení: Bohatí lidé si chrání své soukromí, protože "u nás pořád platí, že kdo je bohatý, je podezřelý," říká Ivana Tykač v rozhovoru pro Ona Dnes.

Pomoc matkám v úzkých

Paní Ivana je absolventkou VŠE v Praze, s manželem žije střídavě v Česku a Švýcarsku, řídí developerskou firmu a stará se také o chod organizace Women for women, pomáhající matkám v úzkých. "Já jsem sama rozvedená a vím, že někdy si ženy rozvod dovolit nemohou," prozrazuje o téhle "záchranné síti" pro matky ve finanční nouzi. Sama však stíhá i starost o svou rodinu. V poslední době má plné ruce práce především s nejmladší dcerkou Viktorii, která se narodila předčasně před měsícem a půl během pobytu manželů Tykačových ve francouzském Nice.

Je to přitom již šesté dítě, které paní Tykač porodila! Již samotné zjištění o dalším těhotenství ji prý zaskočilo: "Když jsem to v šest hodin ráno zjistila, sama jsem z toho byla tak v šoku, že jsem s těhotenským testem v ruce utíkala vzbudit svého muže. Jak jindy vstává pomalu, tentokrát to bylo velmi rychlé. Můj muž děti miluje, byl nadšený," dodává ve zmiňovaném rozhovoru.

Dětí jako smetí

Rodinou jsou přitom Tykačovi pořádně velkou. Miliardář má z minulého manželství dvě děti, Ivana Tykač čtyři a spolu mají další dvě - dcery Valinku a Viktorku. "Vedeme normální rodinný život," říká přitom paní Tykač. "Manžel je ten z mužů, který umí nepracovat," dodává s tím, že její muž prý dokáže zůstat i doma, věnovat se rodině a nechat své podřízené řídit společnosti.

Jsou věci, které si nekoupím, říká Tykačova manželka

"Peníze nejsou to nejpodstatnější," říká dál paní Tykač a tvrdí: "Jsou věci, které nekoupím, protože si představím, že za jednu věc může být spousta jiných." Třicet devět tisíc za sukni je podle ní nesmysl. Přesto mají Tykačovi přece jen i některé náročnější požadavky. Třeba co se týče chůvy. "Musí mluvit několika jazyky, protože děti chodí do školy, která je ve francouzštině. Takže musí umět francouzsky, anglicky a bylo by dobré, kdyby mluvili i německy. Nemusí zvládat češtinu. Česky mluvíme doma my," poodkrývá přece jen poměry ve své domácnosti současná manželka miliardáře Tykače. Jeho druhá žena. Tou první je poněkud tajemná Daniela Kuchtová, která stojí za stavbou miliardového bunkru v Ptyči.

lysohlavek02 ( 5. listopadu 2013 14:25 )

..to jsme pochopili už dávno že seš špinavá šlápota ..

pgga ( 5. listopadu 2013 02:37 )

Ty mas "problem"?

pgga ( 5. listopadu 2013 02:31 )

Velmi hezka..prirozena zena Pro mnohe v CR.."k nepochopeni" Konecne to pochopte..

veselabublinka ( 4. listopadu 2013 21:37 )

Šest dětí je výkon ale s chůvou, hospodyní a s penězi to zase není asi taková otročina!

abvydavatelstvi ( 4. listopadu 2013 21:00 )

Nejsilnější sekta v ČR je poselství gralu .... založil ji nějaký chlap jméno jsem věděla ale nemůžu si vzpomenout .... vydali i knihu poselství gralu ..... přesně ty teorie tam jsou ..... odevzdat majetky do sekty.... udělat zásoby a čekat na živelne ...jaderné... ekonomické katastrofy..... Nejhorší na te sektě je... že jich je strašně moc a někteří lidé jsou na velmi vysokých místech ..... všechny setkání jsou tajné ..... schází se ve skupinách po bytech a vymyvaji si mozky .....

Zobrazit celou diskusi