Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Exkluzivní rozhovor s Monikou Babišovou: Proč si mě Andrej nevzal

Autor: Eva Pospíšilová, Vladimír Barák, geok - 
29. října 2013
18:16

Polibky na ústa, něžné doteky… Jako dvě hrdličky se k sobě ve volebním štábu hnutí ANO chovali Andrej (59) a Monika Babišovi (39). Na první pohled vypadali jako zamilovaní manželé. Zamilovaní možná jsou, manželé ale nikoli.

Babišovi se seznámili, když jí bylo dvacet a jemu čtyřicet let. Při prvním setkání prý hned přeskočila pomyslná jiskra. Vztah však přišel později, protože byli oba zadaní. Teď spolu mají dvě děti – Vivien (13) a Frederika (9) a dosud se tvářili jako manželé.

Teď Monika Babišová poskytla Blesku exkluzivní rozhovor a zjevně zaskočená nečekaným dotazem přiznala rodinné tajemství. Druhý nejbohatší Čech, jehož majetek je odhadován až na 140 miliard korun, si na sňatek s ní dosud nenašel čas…

Paní Babišová, mluví se o vás jako o manželce miliardáře. Vy prý ale s Andrejem vůbec nejste svoji?
„Nejsme manželé, to je pravda. Nikdo se nás na to ale zatím nikdy neptal.“

Neříkejte mi, že si vás pan Babiš nikdy nechtěl vzít?
(smích) „To víte, že přede mnou klečel, dal mi i zásnubní prstýnek, ale ke svatbě zatím nedošlo. Možná, že si to i rozmyslel.“ (smích)

A vy? Vzala byste si ho teď?
„To vůbec neřeším. Ale myslím si, že na nevěstu už jsem stará. (smích) Navíc jeho příjmení už kvůli našim dětem mám.“

Jak si říkáte doma?
„On mně Mony, nebo miláčku. Já jemu občas Andíku.“

Kolik měsíčně utrácíte za péči o sebe?
„Já nevím, tak tři čtyři tisíce.“

Takže jako krémy používáte klasickou niveu nebo sádlo?
„No. (smích) To asi úplně ne.“ (smích)

Jste teď připravená na to být partnerkou třeba i premiéra?
„Ne, to nejsem.“ (smích)

Líbil by se vám partner jako ministr financí?
„Určitě. Nepochybuji, že by to byl nejlepší ministr financí, jaký vůbec může být. Stačí se podívat, co všechno se mu podařilo a jak je úspěšný podnikatel.“

Video  Babišovi nejsou manželé! Monika prozradila vše  - Jan Jedlička, Eva Pospíšilová
Video se připravuje ...

 

Video  Krásnou manželku Andreje Babiše přepadli s pistolí!  - Jan Jedlička, Eva Pospíšilová
Video se připravuje ...

Video  Monika Babišová: Andík je pořádný tygr!  - Jan Jedlička, David Turek
Video se připravuje ...

petr.cech ( 1. listopadu 2013 18:45 )

Blesk jako každý bulvár nepíše pro nějaké intelektuály, Blesk píše o tom, co zajímá lidi prosté a nezáludné. Proto jsou témata jednoduchá a všem srozumitelná. Když je tématem článku problém, proč si Babiš nevzal svou dlouholetou partnerku za ženu, tak se prostě řeší tento problém a nic víc ani méně. Vzhledem k počtu zatím vložených příspěvků je jasné, že tento problém zaujal velmi mnoho lidí. Když na tyto diskuse omylem zabloudí intelektuál jako jste Vy, tak má 2 možnosti - buď diskusi okamžitě opustit nebo zůstat, diskusi zkultivovat a vnést do ní myšlenky hodné intelektuála.

sabartnok ( 1. listopadu 2013 11:34 )

Blesku, blesku, to už je opravdu to poslední o co v této "kauze" jde. Nechápu jak se mohou vyhazovat prachy oknem za články typu co má kdo za babu a co má ona na sobě a zda zhubla nebo zda se válí na párty nahý či oblečený a jestli si někdo našel chlápka. Ach jo.

petr.cech ( 1. listopadu 2013 09:33 )

Mám pocit, že příspěvky žen píšících v této diskusi o Monice Babišové se dají charakterizovat frází tolik oblíbenou u pravičáků - "závist vůči schopnější a úspěšnější". Navenek ji pomlouvají a haní, ve krytu duše ale touží být být na jejím místě a přitom si fandí, že ony by byly ještě úspěšnější a Babiše by do sňatku dokopaly.

petr.cech ( 1. listopadu 2013 09:23 )

Nevím sice, kdo nebo co je "Bánbůh", ale zato vím, že ve srovnání třeba s Livií Klausovou, Miroslavou Němcovou nebo Kristýnou Kočí je mnohem krásnější a projevuje se mnohem inteligentněji. Ke cti jí slouží, že je přitom skromná a nemá ambice se zviditelňovat jako ty 3 jmenované nebo české "celebrity" jako je Iveta Bartošová, Helena Vondráčková nebo matka a dcera Štiková. Jen pro zajímavost - jak snášíte, když se na obrazovce objeví Miroslava Němcová se svým tragickým výrazem ve tváři a uplakaným hlasem? Ve mně se probudí směsice velice negativních reakcí, ale jsem gentleman a proto je navenek projevím pouze zdvořilým "zalez, babo!".

doktorka6 ( 1. listopadu 2013 00:09 )

Jo, mě jste pobavil... Ale asi budete musit předložit šekovou knížku a bylo by dobré, kdyby nebyla falešná. To by jste také mohl dostat nasráno, ale poněkud jinak...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa