Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Perla z rodinného alba: Malý Babiš! Jak vyrůstal vlivný miliardář?

Autor: sch - 
30. října 2013
05:00

Jako malý hošík asi ještě netušil, že se jednou zapíše na přední příčce žebříčku nejbohatších Čechů a Slováků. Možná jeho jediná starost byla, jestli ho tatínek pochválí za známky ve škole. Na rodinné fotce Andreji Babišovi ještě téměř teče mléko po bradě!

Na fotce z rodinného alba je vidět ještě jako chlapeček, který se před pár dny naučil chodit, se sápe po své babičce. „Vzpomínka na moji babičku. Byla to lidová umělkyně keramikářka,“ píše Andrej Babiš pod černobílou fotkou na Facebooku.

Na další fotce sedí u stolu se svojí rodinou, kde jeho tatínek vypadá téměř na chlup stejně, jako on sám. „V bytě na Grösslingové jsme slavili Vánoce a zároveň bráchovy narozky. Na vejšce jsem pak z dvojáku celý byt vytapetoval až do tři metry dvacet vysokýho stropu,“ píše Babiš.

A tehdy asi ještě nevěděl, jak se zapíše do Českých dějin. Protože zatímco ještě před pár měsíci to bylo pouze jméno na žebříčku nejbohatších Čechů a Slováků a lidé ho v podvědomí měli jako šéfa Agrofertu, teď se vyšvihl na asi bez nadsázky nejznámějšího Čecha. Porazil ve volbách stranu s dlouholetou tradicí a stal se faktických vítězem. Od té doby je to možná spolu se Sobotkou a Haškem nejskloňovanější jméno české politiky. Uvidím se, jak dlouho mu to vydrží.

wimr ( 31. října 2013 14:43 )

už to nechlastej ty huso

vojjaksvejk ( 30. října 2013 21:55 )

Malý Babiš byl tak chudý, že kdyby se nenarodil jako chlapeček, tak by si neměl s čím hrát

xxyy ( 30. října 2013 16:47 )

Kampaň jede dá, jede a čím dál víc smrdí, už smrdí až tak, že to dochází i lidem bez čichu.

xxyy ( 30. října 2013 16:44 )

O imunitu mu ani tak nejde. Spíš o zlegalizování jeho všiváckejch metod.

xxyy ( 30. října 2013 16:41 )

Inteligentní humor na bleskáčský diskuzi?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa