Půvabná blondýnka si na nákup vyrazila v sobotu odpoledne, kdy její partner rokoval za Prahou se svými poslanci. Schovaná za tmavými brýlemi si stejně jako každý jiný člověk vzala na parkovišti vozík a vydala se mezi regály.

Nepoznali ji

V supermarketu nicméně brýle odložila. Uvnitř, jak zřejmě vycítila, nebyl důvod, aby je měla na očích. Ostatní nakupující si jí nevšímali, nepoznávali ji. Kdo by také čekal partnerku muže, jehož majetek je odhadován na až 140 miliard korun, v běžném obchodě?

Mouka, olej, jogurty

Asi nejvíce času Babišová strávila v sekci s moukou, těstovinami a pak s mléčnými výrobky. Ani tam se ale nezdržela déle než pár minut. Když něco nemohla najít, nechala si i od personálu prodejny poradit. Ve finále pak ještě zaběhla do hygienických potřeb a poté si to namířila rovnou ke kase. Odjela »meďourem« Kolik tam nechala? „Asi tisíc osm set,“ přiznala na dotaz Blesku partnerka miliardáře. S plnou papírovou taškou nasedla do luxusního bílého mercedesu s řidičem a odjela domů. Celý nákup pro rodinu na několik dní trval Babišové asi půl hodiny.

Fotogalerie
9 fotografií