Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zmlácený Lukáš o brutální bitce v metru: Kamarád ležel na zemi, nikdo mu nepomohl!

Při bitce v metru hrál velkou roli alkohol
Při bitce v metru hrál velkou roli alkohol  (Autor: repro YouTube.com, Facebook)
Autor: geo - 
22. září 2013
16:45

Drsná bitka v metru, při které padaly pěsti a kopance. Video zaplavilo internet a vzbudilo velký zájem. Skupinka kickboxerů napdal druhou skupinku opilců. Ovšem otázka je, kdo byl "v právu". Lukáš nemá pocit, že by s přáteli druhou partu přímo provokovali. Dle jeho slov se prát nechtěli. Reportérům televize Nova popsal svou verzi, co rvačce předcházelo, i jak dopadla.

Lukáš televizi Nova sdělil, že partičku kicboxerů se svými přáteli nijak neprovokoval. Uznává, že byli napití a dělali povyk. Což vyprovokovalo druhou stranu, aby je napadla. „My jsme se prát nechtěli“ říká Lukáš. Ale rváči napadli jednoho kamaráda z jeho skupinky, který se jich šel zeptat, jestli nemají problém...

Opilá partička pak vystoupila z metra. Lukáš si všiml, že jeden z jeho kamarádů zůstal zbitý ležet na zemi vagonu, vrátil se pro něj a přejel ještě jednu zastávku. Nikdo z cestujících nepomohl.

Brutální video se objevilo na Youtube už před osmi měsíci, jde o případ starý dva roky. Doteď po něm neštěkl pes. TN.cz se ale povedlo vypátrat jednoho z napadených a vyzpovídat ho.

donchicho ( 19. prosince 2013 01:46 )

TO JE TA HAVLOVA PRAVDA A LASKA V PRAXI....../jak vitezi nad tou lzi a nenavisti/

zabibol ( 23. září 2013 18:09 )

Oni si ti kickboxeři dokážou vybrat protivníka. Pak jsou hrdinové.

zadnice ( 23. září 2013 09:32 )

To je to "nejlepší" jít se ožralý zeptat dalších ožralých "...jestli mají problém..."!!! Zcela samozřejmě dostal na tlamu.

egal ( 23. září 2013 07:52 )

"kámoš" se šel zeptat,jestli nemají problém a sám si na pořádnej zadělal,nacucaní a možná zhulení chytráci se pak divili,že dostali na tlamu,a koukam autor článku asi taky hulí,co tam má chyb

kabuto ( 23. září 2013 04:49 )

plně s Vámi souhlasím.Ještě bych jim napařil prospěšné práce a na vstu bych jim napsal jsem ožrala neumím se chovat na veřejnosti.

Zobrazit celou diskusi