Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Brutální napadení v obchoďáku: Otec zkopal muže (48) před očima svého syna

Autor: ljš - 
16. října 2013
13:49

Neuvěřitelná agresivita před očima vlastního dítěte! Neznámý muž vyrazil v Karviné s rodinkou na nedělní nákup a při odchodu po hádce brutálně napadl a zkopal osmačtyřicetiletého muže. Šokující je, že jeho malý syn se na to vše díval a nakonec strachy utekl.

Záběry z bezpečnostních kamer nejprve ukazují spokojenou mladou rodinku, jak se v neděli dopoledne prochází obchodním domem Prior v Karviné. Chlapeček je oblečený stejně jako tatínek a ke svému otci nejspíš vzhlíží. Ten se ale ukáže jako brutální násilník.

Z policejního videa není patrné, co konflikt obou mužů vyvolalo. Je pouze vidět, že na sebe pokřikují. Starší muž odkládá tašku a rozejde se směrem k mladšímu. Ten do něj okamžitě začne strkat, srazí ho k zemi a kopne do hlavy.

Video  Utočník napadl muže v obchodním centru před očima vlastního dítěte  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Vyděšený chlapeček na začátku rvačky ještě stojí po boku svého otce, když se však ale začne brutalita útoku zvyšovat, uteče směrem k matce.

„Zatím neznámý muž po slovním útoku fyzicky napadl 48letého muže. Napadený muž měl podlitinu na pravém oku a dále utrpěl zlomeninu bérce levé nohy. Zraněného ošetřili lékaři v městské nemocnici, kde musel být hospitalizován,“ řekla serveru novinky.cz mluvčí karvinské policie Zlatuše Viačková.

Poznáváte neznámého muže, který v karvinském Prioru bezdůvodně napadl svou oběť před zraky vlastního syna? Kontaktuje nás na tel. 724014586, nebo pište na tip@blesk.cz.

divenka ( 17. října 2013 13:18 )

mohl to být kdokoliv.... muž ležící na zemi mohl být agresor, mohl to být vymahač dluhů co jde tvrdě po svém, ale mohl to být i solidní pan domácí, který se oprávněně dožadoval úhrady dlužného nájmu. Mohl to být kdokoliv.... taky soused, co si stěžoval na hlučnou rodinku, nebo naopak hlučný soused co rodinku oprávněně štval.... Ale policie to snad už ví, muž na zemi jim jistě řekl svoji verzi a ta už je jistě prověřována.

aluman ( 17. října 2013 13:05 )

Revizoři chodí ve dvou a vůbec......podle onoho odborníka to vypadá na osobní spor, pravděpodobně opakované (nejen)verbální vyhrožování, kdy agresor(označovaný jako oběť) se považuje za někoho kdo má podle vlastního mínění právo zasahovat své potenciální oběti(označované jako agresor) do života.

divenka ( 17. října 2013 12:39 )

možná, taky muž s aktovkou mohl být revizor, člověk co upomíná pohledávky, nebo taky jen někdo kdo toho v teplákách mohl napomenout za nějaké chování, které není vidět na snímku (třeba mu mohlo i jen vadit eventuálně rozjívené dítko, lidí co naprosto bezdůvodně podrážděně reagují na děti je hodně)

divenka ( 17. října 2013 12:36 )

viděla jsem původně jen obrázky u článku, byly tam je ty pod titulkem, rozostřené 3 fotky. Našla jsem si to jinde a vidím, že je to někdo úplně jiný, než to vypadalo původně. Ale to nic nemění na tom, že svoje spory si měl vyřizovat bez účasti dítěte.

divenka ( 17. října 2013 12:34 )

Máš pravdu, dohledala jsem si obrázky ještě z jiných zdrojů, jsou to sportovní boty, je vidět, že oblečení je celkově lepší, než od anonymního výrobce.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání