Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Další brutální útok v MHD! Trojice útočníků zbila řidiče tramvaje

Policisté řešili další bitku v MHD! Trojice cestujících se tentokrát pustila do tramvajáka (ilustrační foto)
Policisté řešili další bitku v MHD! Trojice cestujících se tentokrát pustila do tramvajáka (ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: simao - 
26. září 2013
22:27

Před konečnou zastávkou šel řidič přehodit výhybku a trojice mužů se rozhodla, že vystoupí z tramvaje. Když je upozornil na to, že vystupují předčasně a mimo zastávku, agresoři se do něj pustili. Počínali si obzvlášť brutálně, řidič skončil v nemocnici!

Agresivní scénky se v pražské MHD jen množí. Není to tak dávno, co internetem obletělo video s nadávající a plivající paní Julií, která "má právo sedět". Poté kdosi zveřejnil nahrávku kickboxerů, napadajících bezbranné cestující. A nyní je to tu znovu. Sice bez videa, ovšem s děsivou výpovědí. Řidič tramvaje skončil v nemocnici poté, co ho napadla trojice podnapilých mužů.

"Řidič tramvaje vystoupil z kabiny, aby přehodil výhybku. V tu chvíli se z tramvaje pokusili vystoupit tři podnapilí cestující, které řidič upozornil, že toto jednání není dovoleno, jelikož tramvaj nestojí v zastávce," řekl FTV Prima k případu mluvčí pražských policistů Jan Daněk.

K incidentu došlo nedaleko konečné zastávky Ústřední dílny dopravního podniku. Svou roli opět sehrál alkohol. Nejagresivnější útočník, který řidiči zlomil nos, nadýchal více než 2 promile. Řidič skončil na ORL ve Vinohradské nemocnici, policii se pak podařilo trojici cestujících vypátrat na ubytovně. Jsou podezřelí z trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví, hrozí jim 3 roky vězení!

mortis69 ( 27. září 2013 11:47 )

Čau forin Ono uklízet poblitej autobus po máčech na zdvořilosti nepřidá Mám mezi nima pár kámošů a i z MHD vím,že pokud se chováš slušně,namáš problém Neplýtvej zbytečně s ¨MY¨ - stejně jezdíš načerno

salto ( 27. září 2013 09:26 )

Dokud nepadnou bleskem tvrdé tresty, tak se nic nezmění. Pošlete je na 3-5 let do lochu a oni si ti ostatní dají pozor

mortis69 ( 27. září 2013 07:06 )

Velkej ocelovej pluh a hrnout ty smrady vejfukářský z cesty Kup si lítačku,a jezdi MHD,když se ti to nelíbí

mortis69 ( 27. září 2013 02:54 )

Dřív je dováželi ze Slovenska,dneska z Ostravy a Chomutovska A pak že jsme závislí na dovozech ze zahraničí

dedeha ( 26. září 2013 22:40 )

Strielat tie k.urvy ktore nevedia zit mezi slusnymi ludmi. K muru a vystrelit mu z gebule tu sracku o ktorej si mysli ze je mozog.

Zobrazit celou diskusi