Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

I chlapi s gulema hrají na schovávanou! Topolánek dobíhal v dešti tramvaj

Autor: lm - 
19. září 2013
05:00

Mirek Topolánek (57) možná podle snímků není kamarád do deště, ale kuráž má i tak pořádnou. Expremiér se zachoval jako »chlap s gulama« a pro korunu navíc v rodinném rozpočtu neváhal i v sychravém počasí cestovat jako obyčejný smrtelník městskou hromadnou dopravou.

Topolánek je znám svou láskou pro drahá auta. Doba je ale zlá a tak i expremiér hledá cesty, jak ušetřit. Topolánka tak můžete čas od času potkat jako obyčejného člověka na cestě do práce městskou hromadnou dopravou. Nezapomeňte se ale podívat i za sloupy, odkud může vykukovat na právě projíždějící tramvaje.

Expremiér obrací každou korunu zřejmě kvůli novému domečku v Útěchvostech na Kutnohorsku, který si staví s manželkou Lucií Talmanovou. „Rozpočet na stavbu je asi patnáct milionů, z toho zhruba polovina je hypotéka,“ svěřil Blesku před časem Topolánek. Prozatím žije pár s Topolánkovým synem nyní žijí v pronajatém bytě v Praze. Není ale pochyb, že jednou si budou žít ve velkém stylu, jak to mají rádi třeba při dovolených v Toskánsku.

Expremiéra dnes živí energetika. Působí třeba jako předseda představenstva Elektrárny Opatovice. Letos pak i se svou ženou vstoupil do firmy, jejímž prostřednictvím začal na Kutnohorsku vařit pivo.

enriko ( 19. září 2013 14:53 )

Tak akorát ve vašich hlavách. A i kdyby vyhráli komunisti, nic se nestane, jelikož chytří komunisté jsou v balíku úplně stejně. Blbí zůstanou chudí. Tihle lidé jako třeba Topolánek, mají dost na to, aby sledovali cvrkot v Česku z kasína v Monte Carlu.

enriko ( 19. září 2013 14:47 )

horstfuxteleshop: co se na mě lepíš jak kotan? Hňupe, starej se ať máš co do huby a mě nech na pokoji.

mnpv ( 19. září 2013 14:43 )

Jak ošetřit? Nijak. Záleží na povrchové úpravě ale vždycky nechat pomalu uschnout při pokojové teplotě a pak je možné dle způsobu zpracování usně pokračovat. Pokud je useň přírodní, pouze skvrny přegumovat, u lakovaných usní je možné použít sprej atd. Anno věř mi, bylo to jednu dobu moje živobytí a živilo mne velmi slušně.

mnpv ( 19. září 2013 14:38 )

Tebe už někdo po palici šlehnul a máš trvalé následky, vím.

japos22 ( 19. září 2013 13:49 )

popřít

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa