Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Změny poměrů v ODS: Topolánek se vrací? Bém padl!

Někteří straníci by uvítali návrat expremiéra Topolánka. Pavel Bém se nedostal na volební kandidátku
Někteří straníci by uvítali návrat expremiéra Topolánka. Pavel Bém se nedostal na volební kandidátku  (Autor: archiv Nedělního Blesku)
Autor: vlb, lmk - 
31. srpna 2013
21:22

Ten dopadl! Býval druhým mužem ODS, teď už po něm pes neštěkne. Pavel Bém (50) nezískal žádnou nominaci do předčasných voleb a coby politik definitivně skončil. Voleb se modří obávají. Údajně dokonce přemýšlí o návratu Mirka Topolánka (57)!

„Mohu potvrdit, že pan Bém nezískal žádnou nominaci,“ řekl Nedělnímu Blesku Ondřej Hrubeš z domovské Bémovy ODS na Praze 6. „Mám jiné priority,“ potvrdil i sám exposlanec.

Průzkumy nyní přisuzují ODS drtivou porážku. U občanských demokratů se proto začalo mluvit o návratu Mirka Topolánka coby lídra. Spasil by českou pravici on, když to Václav Klaus odmítl?

salto ( 3. září 2013 07:32 )

On si to zřejmě nikdo nepřečte, ale všimněte si - takové úderné téma a fakticky téměř nulový zájem o diskusi. I to odpovídá dnešnímu postavení ODS v naší těžce zkoušené společnosti

zaviracispendlik ( 2. září 2013 17:16 )

dlouho se nikdo nepral

salto ( 2. září 2013 08:34 )

"Při Bémově modrém ptáku" ta odéeska na tom musí být zle, když se snaží oživit takovou holotu jako byl Topol a ten jeho zlodějskej spolek

dochtorchocholousek ( 2. září 2013 00:54 )

Fááájn.... Už se mi po jeho erekcích stejskalo. A po Dalíkovi taky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa