Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Julie z pražského metra "má právo" sedět i močit na ulici

Autor: shp, tho - 
19. září 2013
05:03

Nejznámější cestující z pražského metra, vulgární Julie (59), která v hromadné dopravě nadává ostatním a nešetří ani plivanci, měla v úterý těžký den. Po několika rautech, na kterých hodovala a pila pivo, se jí zachtělo na malou. Jenže WC nebylo v dohlednu, a tak se vymočila rovnou na ulici.

Julča měla v úterý odpoledne narvaný diář. Z tiskové konference o řeckém jídle, kde na ni narazil i Blesk, se přesunula na jinou akci spojenou s rautem – do Vojtěšské ulice. Při odchodu to ale na Julču přišlo a musela si rychle ulevit! Asi se jí chtělo opravdu moc, protože se rozhodla stáhnout si kalhoty přímo v centru Praha a dřepla si mezi auta.

Močení mezi auty

Kolemjdoucí jí nevadili, Julie je ostatně zvyklá na pozornost médií. Poté, co agresorka z metra vykonala potřebu, se zvedla jakoby nic, oblékla si kalhoty a vyrazila do víru velkoměsta. Možná na další raut.

Nechvalně proslulá jízda metrem

Julie se proslavila neuvěřitelným videem z pražského metra, kde se pustila do nebohé spolucestující, která si položila na sedačku kufr. „Ty svině tlustá,“ křičela na nebožačku. Po zhruba pěti minutách nadávek a kopanců Julii cestující z dopravy vyhodili.

japos22 ( 19. září 2013 16:27 )

Chlapi to mají jednodušší a dělají to běžně a všude - na a co má člověk dělat, má se pochcat, záchodky - to je vzácnost - Pleskáči, zdá se už neví o čem psát

todd82 ( 19. září 2013 15:54 )

No na wenclu chcijou lidi mezi auta uplne bezne takze pro me to neni zas az tak sokujici

srandista2 ( 19. září 2013 15:17 )

Tahle paní může vše, neboť jejím přítelem je bývalý prokurátor Jiří kavale

hr0p ( 19. září 2013 14:29 )

PRIMO, dej ji do vily. To bude aspon sociologicky experiment, ona a Vladko dohromady...

andula1 ( 19. září 2013 14:11 )

Tak na Moravě se praví ,že na každou svini se vaří voda

Zobrazit celou diskusi