Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Fontána hrůzy: Proud vody vymrštil chlapce 2,5 metru do vzduchu!

Autor: shp - 
28. srpna 2013
06:04

Taková nevinně vypadající fontána a kolik dokáže napáchat škody! Na vlastní kůži se o tom přesvědčil čínský (5) chlapec, který do ní vlezl s dalšími dětmi. Jenže jakmile z trysek začala crčet voda, ocitlo se dítě 2,5 metru vysoko!

Tak na tuhle návštěvu fontány v čínské provincii Hubej malý chlapec nezapomene do smrti. A nejspíš se už k žádné fontáně nikdy nepřiblíží. Když si v ní totiž hrál, vymrštila ho vzduchu. A pořádně vysoko.

V jednu chvíli se smál, a pak byl ve vzduchu

Proud vody z trysek byl tak silný, že chlapcovi rozbil pusu a dokonce mu stáhl trenky. „Nebyla tam žádná značení, co se může stát,“ rozčiloval se otec chlapce Wan Lu. „V jednu chvíli si šťastný hrál a smál se a za chvíli křičel ve vzduchu. Podle městského úřadu ale bylo zřejmé, že proud vody je silný a rodiče si měli dítě ohlídat. Holt Čína...

pepazdp ( 28. srpna 2013 11:47 )

Komunisti vychovávají nemyslící poslušné hloupé ovce a pak se divěj, že na co jim nedaj varování, tak u toho je to samotný nenapadne?

evita5555 ( 28. srpna 2013 09:58 )

Poučenie na celý život, ten už nikdy nebude behať po fontánach.

mumla ( 28. srpna 2013 09:54 )

Odkdy fontány slouží na takové kraviny, jako že se v nich běhá? On je ještě prcek, na palici jsou rodiče, těm by mělo dojít, že ten skotský spodní střik nebude moc labůžo.

alex80 ( 28. srpna 2013 09:02 )

Tak už i v Číně potřebují na všem návody k použití.Přijde mi že u nich se vše vyrábí a píší návody k použití,čekala bych že budou znáti nebezpečí tlaku a vody.Ta chvíli to tam a pak i tady bude jako v Americe: Nesušte svá zvířata v mikrovlnce.

Zobrazit celou diskusi