Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Šestiletý chlapec přišel o oči: Vydloubla mu je překupnice orgánů!

Autor: shp - 
27. srpna 2013
20:05

Zděšení rodiče ho hodiny hledali, až ho našli zoufalého křičet v poli v tratolišti krve. Jejich nebohý chlapec (6) měl obě oči vydloubnuté. Stal se obětí čínské překupnice orgánů, která ho zmrzačila a způsobila mu doživotní trauma.

Nevinně si hrál před domkem, když k němu přistoupila neznámá žena. Chlapce unesla a nechala ho prožít hrůzu, ze které jde hlava kolem. „Řekla mi, že když nebudu plakat, tak mi nevydloubne oči,“ vypověděl chlapec v nemocnici. Bohužel se rozplakal.

Výnosný černý byznys plný krve

O oči by přišel tak jako tak, žena byla totiž překupnicí s lidskými orgány. Tento černý obchod je v komunistické zemi velmi výnosný, protože je v Číně 1,5 milionu lidí, kteří čekají na dárcovství.

V důlcích neměl oči

Chlapec z města Lin-fen v provincii Šan-si byl unesen před svým domem a nelezen zděšenými rodiči o tři hodiny později v poli. „Jeho tvář byla pokrytá krví, víčka měl otočená a v důlcích neměl oči,“ popsal horor chlapečkův otec.

Oči našli, nebyly v nich rohovky

Chlapcovy oči byly nalezeny nedaleko pole. Chyběly jim rohovky, což dokazuje, že dítě se stalo obětí překupníků s orgány. Policie již vypsala odměnu 312 tisíc korun, za pomoc při dopadení neznámé ženy. Šance, že bude opravdu dopadena, je ale malá...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

itartas ( 28. srpna 2013 10:30 )

Až na to, že vydloubnuté oči jsou nepoužitelné k jakékoliv transplantaci. Ty poslouží jako nějaká pochoutka pro zvláště zvráceného komouše. Jinak Asiaty považuji za nejkrutější rasu pod sluncem.

putin123 ( 28. srpna 2013 03:56 )

Dvě slova: Komanči-Čína......

vivienne ( 27. srpna 2013 23:52 )

Lidská stvůra!!!!!!!!! Nepochopím...

zlo. ( 27. srpna 2013 21:54 )

zlo. ( 27. srpna 2013 21:54 )

Z.M.R.D.E - MŮŽEŠ SE SÁM PŘIHLÁSIT JAKO DÁRCE OČÍ!!!

Zobrazit celou diskusi