Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pavel (19) údajně ubodal v Indii Markétu (†24): Proč úřady odmítají provést pitvu!

Autor: shp, ČTK - 
9. srpna 2013
13:36

Byla brutálně ubodána, k vraždě se již doznal její přítel Pavel (19), ale vyšetřování případu v Indii stále vázne. Úřady totiž tělo Markéty (†24) odmítají pitvat. Nejdřív ho totiž musí identifikovat příbuzní. A jediný, kdo to zatím udělal, je její vrah.

Pavel zůstává v Indii ve vazbě. Mladík byl ve středu zatčen a byla na něj uvalena čtyřdenní vazba. „S Indií nemáme uzavřené smlouvy, díky kterým bychom mohli požadovat vydání podezřelého či případně odsouzeného muže. Můžeme se nicméně pokusit dojednat speciální smlouvu konkrétně pro tento případ,“ uvedla mluvčí ministerstva zahraničí Johana Grohová.

Pavlovi hrozí doživotí

Podle českého velvyslanectví v Dillí hrozí muži v případě prokázání viny až doživotní trest vězení. Za podezřelým ve čtvrtek odcestoval konzul, který má na místě jednat s indickou policií a úřady. Pro českého občana prý také ambasáda již najala právníka. Zavražděnou českou turistku našla policie v noci na středu v penzionu na pláži ve městě Kalangut ve státě Góa. Měla bodná zranění na hrudi a řeznou ránu na krku.

Video  Vražda v Indii - příbuzní  - Richard Veselý
Video se připravuje ...

Pitvu zatím úřady nepovolily

Indické úřady zatím nepovolily pitvu těla zemřelé ženy s tím, že nejprve musí dojít k jeho identifikaci. Podle indických médií nelze spoléhat na identifikaci přítelem zavražděné, protože ten figuruje v případu jako hlavní podezřelý. „Žádné jiné přátele ani příbuzné tady zemřelá nemá,“ prohlásil policejní inspektor v Kalangutu. Policie se kvůli ověření totožnosti zemřelé ženy obrátila na velvyslanectví České republiky, dodal.

martahertikova ( 9. srpna 2013 20:57 )

Hoj! Mám pro Vás tip, je to unikátní finta, jak snadno vydělat peníze - skvělé na léto, když je hodinka, dvě času. Pro mě to je skvělá možnost výdělku a nemám slov, jak snadné to je Nad poměry si díky tomu sice nežiju, ale dokud můžu, tak toho využívám na maximum!! Píše o tom na Peterblog.wz.sk

hofihofi ( 9. srpna 2013 16:29 )

Protoze je vyhodnejsi to svest na cizince.

kika67 ( 9. srpna 2013 15:27 )

To ma presne napadá aj opačne. Prečo tí policajti by zas chceli silou mocou mariť vyšetrovanie, to majú málo ludí vo väzniciach v daných štátoch. A tiež to niečo stojí.Videla som ten záťah v Indii najmenej 10 policajtov tam vstúpilo preto by som nespochybnovala ich vyšetrovania a to muselo byť aj v Egypte, pričom ani jeden určite nemôže byť pri vyšetrovaní neviem prečo ten z Egypta tvrdí, že za hod. hotel vyklidili.Ved siel do nemocnice.O tomto prípade vieme však málo.

nyxx ( 9. srpna 2013 14:50 )

A ty to víš stoprocentně, že jsou vrazi?To jsou jen pořád samé spekulace a úplnou pravdu neví nikdo, tak je ještě čas na odsuzování.Až jim to dokážou, tak to bude jiná, ale my zatím víme prd, jen se dahadujeme.

alex0800 ( 9. srpna 2013 13:44 )

Pokud je vrahem, neviděl bych důvod, proč by měl hnít v české věznici za naše daně? Jeho demence, že se vydal vraždit do cizí země, tak ať si to tam vyžere stejně jako ten egyptský vrah.. Chtěli se spoléhat na to, že místní úřady převezou a opak je pravdou.. Jen ať si ty své "dovolené" užijí, když krásné holky již nežijí díky nim!! Ovšem nejvtipnější je, když si pak přečtete, že se ten druhý ještě snaží ukecat ministerstvo, aby ho vysvobodilo z Egypta.. Tupost na druhou..

Zobrazit celou diskusi