Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Rodina údajného vraha z Indie: Pavel je nevinný, hodili to na něj!

Autor: Richard Veselý - 
8. srpna 2013
16:51

Obvinili ho neprávem! O tom jsou přesvědčeni příbuzní Pavla N. (19), který se v Indii přiznal k vraždě. Markétu H. (24) údajně ubodal v apartmánu u moře. Pak zinscenoval vlastní únos. Blesk ve čtvrtek mluvil s Pavlovou švagrovou Libuší.

Blesk: Mohl to podle vás Pavel udělat?

Neudělal to. Bez jakýchkoliv pochybností. Pavla znám osm let, vždycky to byl strašně hodný kluk. Nikdy se neprojevoval násilně, nepil ani alkohol a nekouřil. Do Indie odjeli s krosnami plnými dárků pro tamní děti.

Blesk: Proč se tedy k vraždě přiznal?

Podle mě je v šoku a vůbec neví, co se děje. Když se probral z bezvědomí, hned se po Markétce ptal. Pak ho k ní dovedli, muselo to být strašné. Možná si klade za vinu, že se to stalo, že ji nedokázal ochránit.

Blesk: Co se mohlo stát?

To nevím. Možná viděl co se stalo a zbili ho tak moc, že nevěděl, co se děje. Nebo se přiznal pod nátlakem, tam se občas dějí opravdu hrozné věci, násilí na ulicích je dost běžné. To, že ho obvinili, vidím jako konstrukci, kterou si indická strana vymyslela, aby se ochránila.

Blesk: Znala jste Markétu osobně?

Ano, byla to úžasná holka, všem pomáhala. Byla zlatíčko.

Blesk: Jste s Pavlem v kontaktu?

Přímo s ním ne, ale máme informace z Interpolu a z velvyslanectví. Indická policie prý odmítá poskytovat bližší informace. Lidé z Interpolu nám řekli, že museli kontaktovat rodiče Markétky a říct jim, že jí Pavel zabil. Chystáme se za Pavlem do Indie jet a pomoci mu. Je nevinný.

Video  Vražda v Indii - příbuzní  - Richard Veselý
Video se připravuje ...

fandamilan ( 11. srpna 2013 20:10 )

Vy kur.y,každý vrah z česka je nevinný.To už známe.Rozčtvrtit a hodit tygrům v džungli.

dominika1234j ( 10. srpna 2013 12:59 )

Každý má na to jiný názor. Markétu sem od vidění znala, její maminka mě učila na základní škole, na prvním stupni. Je to strašné, když si člověk vybaví celou rodinu, jaká je a jak to musí snášet. Nevím čemu věřit. Jestli tomu, že to vážně udělala a nebo je vážně někdo přepadl. V Indii to není první případ, zavraždění a znásilnění mladé turistky, je to třetí případ za poslední dobu a s ohledem jak si v Indii muži považují žen, nedivila bych se kdyby to udělal někdo z místních. Nechci se něčeho zastávat, ale sou taky jiné možnosti a názory. V jakém stavu našli údajného vrah, nevím jak by se člověk sám zbil a uvedl se do bezvědomí a taky po internetu běhá ohledně jeho neviny, že při jeho výslechu, ho docela brutálním způsobem donutili k tomu aby se doznal, čeho se doznal. Tímto se toho muže nechci zastávat možnost, že ji opravdu zabil je na prvním místě, jenom nechápu ten důvod, proč to udělal. Nikdo neví co se tu noc stalo, snad jenom Markéta. Je to strašné.

ouha ( 8. srpna 2013 22:00 )

Možná právě proto, že je to tak daleko, možná měl v sobě nějakou drogu nebo třeba ze žárlivosti - nakonec byla oproti němu o pár let starší, zatímco on byl ještě cucák.

ouha ( 8. srpna 2013 21:57 )

Tady je o tom v angličtině - i se jménem (trochu zkomoleným). http://oheraldo.in/News/Main%20Page%20News/Czech-woman-murdered-in-Calangute/77965.html

ouha ( 8. srpna 2013 21:54 )

Ale neblázněte... V tom indickém státě Goa jsou převážně hinduisté a křesťané.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání