Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Vražda v Indii: Pavlovi za ubodání přítelkyně hrozí doživotí

Autor: ČTK, šim - 
8. srpna 2013
10:50

Chlapec se pěkně přepočítal. V Indii ubodal svou přítelkyni Markétu (†24) a z činu se pokoušel vyvléknout lží o dvou neznámých vrazích a únoscích. Pak se však přiznal ke všemu sám. Pokud ho odsoudí v Indii, hrozí mu doživotí.

O možném výši trestu dnes informovala česká ambasáda v Dílí. Ta mladíkovi, který je ve vazbě, už najala právníka.

Pavel Markétu ubodal zřejmě někdy v noci z úterý na středu. Pár pobýval ve státě Goa ve městečku Tivim na stejném místě a ve stejném hotelu, kde bydleli už vloni. "Moje místo, můj život," napsala Markéta vzpomínku k fotografii z loňské dovolené. Tak moc to místo milovala. Milovala zřejmě i Pavla, se kterým se tam po roce opět vydala.

Jenže tentokrát pobyt na jednom z nejhezčích turistických míst v Indii skončil tragédií. Pavel se nejdřív pokoušel zmást policii křivou výpovědí o tom, že byl unesen dvěma muži. Jeho tělo v bezvědomí bylo nalezeno asi 20 km od místa, kde pobývali. Tvrdil, že ho muži unesli a napadli. Pak však přiznal, že si poranění způsobil sám. Po několika hodinách přiznal také k brutální vraždě své dívky.

Policie ho včera odvedla zpět do domu hrůzy, z čehož pořídila šokující video. Motiv jeho činu zatím není znám.

opomorf ( 8. srpna 2013 20:56 )

johnhardy:ty jsi mi ale řádný exemplář ***í hlavy.Pavel nejel na žádnou luxusní dovolenou.Ubytovával se s přítelkyní na ubytovně a letenku dostal k narozeninám.Skládalo se na ni víc lidí.A kdybys nebyl úplný retard,tak by ses ve škole naučil psát a POSLOUCHAT!Do Indie neletěl po druhý v roce,ale po roce.Já doufám,že brzo skapeš na plicní embolii. malinak:protože je to 125-ka?.) ------------------------------- Na každým příběhu je víc barev k výběru a porozumět mu chce složit celej obraz.

zilwr ( 8. srpna 2013 15:38 )

rozhodně to nebyl žádný syn modrého smrada!! Normální člověk do kterého by to nikdo neřekl!!!

johnhardy ( 8. srpna 2013 12:29 )

Určitě nějaký spratek nějakého modrého smrada a zloděje Kde by v 19 letech nahrabal prachy na luxusní dovolené v tropické zemi a to dokonce již po druhý rok Ať tak tedy brzy skape mezi kofolami a pije výtečnou "pitnou" vodu z Gangy.

malinak ( 8. srpna 2013 11:11 )

Hele lidi,jak je mozny,ze v 19 letech ma ridicak na takhle silnou motorku?Ja myslel,ze takhle mladi,maji jen na 125-ku....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání