Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zásadní zvrat! Markétu (†24) v Indii zavraždil její přítel! Přiznal se

Autor: shp, ČTK - 
7. srpna 2013
15:19

Šokující zvrat přišel v případu vraždy české turistky v Indii Markéty H. (†24) a údajného únosu jejího přítele Pavla N. (19). Indické policii se přiznal, že si únos vymyslel a zranění, které měl po těle, si způsobil sám. Následně se doznal, že Markétu zabil!

Češi odcestovali do Indie, kde ve státě Goa pobývali ve vesničce Baga u pláže. Podle Pavlovy původní výpovědi je přepadli dva muži. Zatímco Markéta útok nepřežila a její tělo bylo nalezeno v malém hotelu bez známek života, Pavel přežil. Měl však na těle mnoho poranění.

Pavel si sám ublížil

Policisté ho nalezli v bezvědomí v městečku Thivim, které se nalézá jen kousek od Bagy. Mladík vypověděl, že byl přepaden dvěma násilníky. Pavel po výslechu skončil v nemocnici. Když přišel k sobě, rozhodl se změnit původní výpověď.

"Přiznal se, únos si prý vymyslel a také si způsobil sám zranění," řekla České televizi mluvčí ministerstva zahraničí Johana Grohová s odkazem na informace od indických úřadů.

Při dalším výslechu se přiznal, že to byl on, kdo Markétu zavraždil. Motiv jeho činu však zatím není známý.

Nejspíš ji uškrtil

Markéta byla pravděpodobně uškrcena. Na krku měla totiž několik zranění. Její tělo bylo posláno k pitvě. 

Indie patří sice k nejchudším oblastem světa, ale právě stát Goa patří k těm bohatším v zemi. Markéta nebyla v tomto místě poprvé. Také v loni zde trávila několik týdnů. Letos však s sebou vzala svého o 5 let mladšího přítele, což se jí zřejmě stalo osudným.

fixy ( 8. srpna 2013 04:41 )

"Také v loni zde trávila několik týdnů. Letos však s sebou vzala svého o 5 let mladšího přítele, což se jí zřejmě stalo osudným." Blbost. Pavel byl s Markétou v Indii už v loni. Ať si redakce aspoň ověří fakta.

kajenka52 ( 7. srpna 2013 20:05 )

hofihofi ( 7. srpna 2013 17:26 )

Takze ty vis presne kdo vrazdil v Egypte, to jsi dobrej.

fandamilan ( 7. srpna 2013 16:45 )

Tak jak v Indii tak v Egyptě vraždil šíleně milující muž.Jsme národ kur.v,bonzáků zlodějů a vrahů.

vendyna ( 7. srpna 2013 16:15 )

v jistých místech jistě.

Zobrazit celou diskusi