Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Další únos v zahraničí? Podnikatel Radek (35) v Istanbulu nedorazil na letiště!

Po Radku Bémovi se slehla zem, na letiště v Istanbulu už nedorazil. Unesl ho někdo?
Po Radku Bémovi se slehla zem, na letiště v Istanbulu už nedorazil. Unesl ho někdo?  (Autor: Facebook, Profimedia.cz)
Autor: psch - 
27. června 2013
21:21

Milující manželka a malý syn netrpělivě čekají na jakoukoliv pozitivní zprávu. Po Radku Bémovi (35) se slehla zem, rodina je bez informací. V Istanbulu odjel z hotelu Olimpyat, na letiště už ale nedorazil. Unesl ho snad někdo?

Radek Bém se vydal do Istanbulu coby podnikatel. Už dříve tam několikrát byl. Vždycky se ale vrátil v pořádku domů. Tentokrát ne. Odjel ze svého hotelu Olimpyat na starém městě, na letiště už ale nedorazil. Rodina ho pohřešuje od neděle 16. června.

Zoufalá manželka strachem a napětím téměř nedutá. "Máme o něj obrovský strach," řekla. Na Facebooku dokonce založila skupinu, kam umístila fotku a další informace. Na internetu stránku sdílejí stovky lidí, podporující příspěvky chodí dokonce i ze zahraničí.

Případem se už zabývá česká i tamní policie, v pohotovosti je i ministerstvo vnitra. Zatím ale žádné nové informace nejsou.

"Byl tam na víkendové cestě jako podnikatel. Takto létá běžně. Osobně si pořád myslím, že ho třeba turecká policie sebrala omylem při těch posledních nepokojích," řekla portálu tn.cz paní Lenka Bémová. Dodává ale, že nechali dokonce prohledat nemocnice i věznice, ale bez výsledku.

hemmmi ( 28. června 2013 22:59 )

Fakt žasnu jací mohou být lidé svi..! Nevíte nic, neznáte tohoto skvělého a slušného člověka a jenom odsuzujete sprostými řečmi! Jestli to Váš mozek vstřebá, je to báječný člověk, manžel, táta i kamarád! Ne žádný pochybný podnikatel nebo co to tady zmiňujete. Tohle je lidský hyenismus a vy byste se měli zamyslet, jak tyhle komenty můžou bolet a ublížit. Laskavě se nevyjadřujte a neodsuzujte, když neznáte!! Vypovídá to o Vašem IQ!!

leona ( 28. června 2013 13:44 )

Bože tady je chytráků . Pokud umíte číst, neletěl tam prvně, podniká - penzion a cestovka ...to je divné, že letěl pracovně???

zkzkz ( 28. června 2013 08:58 )

znalec ( 28. června 2013 08:21 )

jasně, těm psům pohanskejm tureckejm je to jedno: Bém jako Bém...

jerry ( 28. června 2013 07:03 )

Tady zase bude odborníků na byznys.

Zobrazit celou diskusi