Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Policista ubodal psa: Zachránil jsem syna ze zubů té bestie, tvrdí! Jaká je pravda?

Policista ubodal německou dogu svého bratra. (Ilustrační foto)
Policista ubodal německou dogu svého bratra. (Ilustrační foto)  (Autor: profimedia.cz)
Autor: Jiří Čada - 
27. června 2013
15:54

Mají nám pomáhat a chránit nás! Přitom jeden z důstojníků krajského ředitelství policie v Jihlavě se minulý týden choval jako šílenec a nožem ubodal psa svého bratra.

 

Brutálnímu útoku na zvíře předcházel incident, kdy německá doga při hře na zahradě rodiny poranila na prstě ruky jeho syna.

Celý případ se nyní prezentuje, jako hrdinství toho policisty, který zachránil svého syna ze zubů krvelačné šelmy,“ informoval Blesk jeden z údajných svědků incidentu. „To, ale není pravda. Policista se zpět na zahradu dostavil až zhruba hodinu po incidentu a teprve pak na zvíře zaútočil a ubodal ho. Šel se jednoduše mstít,“ dodal svědek.

Policisté o počínání svého kolegy mlčí. Případ vyšetřují jako přestupek proti majetku a přestupek ze zákona na ochranu zvířat. „Na místě byl zajištěn nůž. Veterinární lékař vyloučil případnou vzteklinu u zvířete. Prošetřujeme zda majitel psa se rovněž nedopustil protiprávního jednání,“ zdůraznila pouze  mluvčí krajských policistů Jana Kroutilová.

Chování policejního důstojníka nyní bude řešit jeho nadřízený.

master85 ( 28. června 2013 21:37 )

Ještě dodávám že se skutečně vše událo zhruba hodinu a půl po drobném konfliktu. V tu dobu kdy se to stalo nebyl ani jeho otec doma.

master85 ( 28. června 2013 21:35 )

Jsem soused a ten pes v životě nikomu neublížil. Ten malý kluk, kvůli kterému to starší bratr udělal, je 13 let starý. Toho psa vždy dráždil a provokoval, neudělal mu nic, kdyby mu chtěl ublížit, tak by ho roztrhal. Mimo tohoto staršího bratra a jeho rodiny ho měli všichni moc rádi. Je pravda že nás sousedy trošku zlobil štěkáním, ale za těch 5 let jsme si zvykly, nebo jak dlouho ho měli. Prostě brutalita a zkratové jednání.

topl ( 28. června 2013 18:13 )

Přesně další policejní magor ! Můj pes mě při hře zranil několikrát , prostě byl jen ze hry rozdováděný a hlavně si opravdu jen hrál , kvůli tomu ho nezabiju , proč taky . Maj si haranty hlídet ! Už by to nebyl můj bratr !!!

dadaveve ( 28. června 2013 14:51 )

jsem zvědavá, kdy budeme děkovat někomu kdo to udělá tobě

dadaveve ( 28. června 2013 14:50 )

jo a má poraněný jen prst, kdyby útočil tak by to dítě dopadlo jinak!!! blbko

Zobrazit celou diskusi