Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policie hledá svědky: Běžkyni rozbil obličej, když se bránila znásilnění

V těchto místech sexuální násilník ženu napadl
V těchto místech sexuální násilník ženu napadl  (Autor: Foto Blesk – Helena Lacinová)
Autor: lac - 
25. května 2013
20:58

Běhání pro zdraví se ve čtvrtek kolem 19. 15 hodin pro mladou ženu z Chomutova proměnilo v životní boj.  U stanice technické kontroly na konci cyklostezky ji napadl a zatáhl do křoví mladý muž. Tam se běžkyni pokusil surově znásilnit. A když se bránila, údery pěstí ji rozbil obličej.

Nedala se a křičela. Její křik ho nejspíš vyplašil, a aniž by dokončil svůj záměr a posléze utekl. Spravedlnosti zatím uniká. Policisté proto vyzývají veřejnost ke spolupráci. „Budeme rádi za svědectví k čtvrteční události. Za upozornění na muže, který si mohl typovat oběť i na jiných cyklostezkách,“ vyzval šéf chomutovských kriminalistů Jaroslav Peleška. Někdo si mohl všimnout. Stezka pro cyklisty a pěší od stanice technické kontrole poblíž otvické nákupní zóny a směřující k zooparku je poměrně frekventovaná.

Napadená žena jí běžela právě kolem zooparku až k STK, kde si chtěla odpočinout a vrátit se stejnou cestou do Chomutova. Skončila v nemocnici.

Násilník byl ve věku mezi dvaceti a pětadvaceti roky. Byl vysoký 180-185 centimetrů. Měl béžový svetr a tmavé krátké vlasy. Informace k případu lze volat na bezplatnou policejní linku 158.

sores ( 26. května 2013 11:26 )

Lidský hnusný samec neovládl své potřeby, tak použil brutální násilí. Kvůli takovému parazitu nebudou přeci ženský zavřený doma! Normální je, chovat se slušně a nenormální chovat se zvířecky.Na takové bestie by měl být zákon kastrace.

ivoadler ( 26. května 2013 11:20 )

Běhání je naprosto hnusná činnost a pak to má takovéhle konce. Rada zní: neběhat.

naidka ( 26. května 2013 09:57 )

to by bylo týrání zvířat!

naidka ( 26. května 2013 09:18 )

Nejlepší je chodit nebo běhat se psem, to by si každý úchyla radši nechal zajít chuť než riskovat rafanec do pr-de-le.

anka ( 26. května 2013 00:13 )

je to smutne, ze se jeden musi bat si jit nekam zabehat....ale mate pravdu....ja bud chodim behat tam, kde je hodne lidi, anebo pak se skupinou lidi...

Zobrazit celou diskusi