Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 18°C

Perverzního Castra obvinili z únosů a znásilňování tří žen: Proti jeho bratrům nemají důkazy!

Autor: shp, ČTK - 
9. května 2013
08:24

Unesl tři mladé dívky, které mu 10 let sloužily jako sexuální otrokyně Často je bil. Jedna z nich mu pak porodila dceru. Teď bude za svoje hříchy Ariel Catro (52) pykat! Úřady v Cleveladnu ho obvinili z únosu a znásilnění. Jeho bratři Pedro (54) a Onil (50) se však obvinění vyhnuli, policie proti nim nemá žádné důkazy!

Bývalý řidič školního autobusu Ariel Catro předstoupí před soud již dnes. Oznámil to prokurátor Victor Perez. Spolu s obviněným byli původně zatčeni i dva jeho bratři. Vůči nim podle Pereze žádná obvinění nyní vznesena nebyla, protože nejsou důkazy, že by do případu byli zapojeni. Sousedé přitom viděli tři osoby, které ženy táhly na psích vodítkách.

Amanda porodila šestiletou dcerku

V Castrově domě v americkém Clevelandu byly asi deset let vězněny tři unesené mladé ženy, poutané podle policie řetězy a provazy. Dvě z nich, Amanda Berry (27) a Gina DeJesus (23), se dnes po dlouhých letech shledaly s příbuznými. Berry, která v zajetí porodila nyní dceru Jocelyn (6), se vrátila domů téměř přesně po deseti letech.

Michelle je stále v nemocnici

Do domu rodičů se za nadšeného volání sousedů, přátel a známých vrátila i DeJesus, kterou unesli ve 14 letech. Poslední z osvobozených žen, Michelle Knight, je zatím stále v nemocnici. Unesena byla již v roce 2002, o rok později následovala Berry a v roce 2004 DeJesus. Ženy žily v zajetí v jednom z domů v klidné rezidenční čtvrti města, nedaleko míst, kde zmizely.

atakdale ( 9. května 2013 10:28 )

jak nemají důkazy? to snad stačí, co řeknou ty holky, ne? nebo po nich chtěj snad fotky?

babicovyjedy ( 9. května 2013 09:46 )

jeste jsem nevidel tveho fotra ale bude nejspis ruzovej s cernym rypackem a kudrnatym ocaskem a misto mozku kapku rumu

rumovapalice ( 9. května 2013 09:41 )

tvuj zhovadilej fotr to taky střík do prasnice když u vás v jzd dělal ošetřovatele a z tý sv.ině když jí rozřízli vytáhli tebe ty mamrde co???

babicovyjedy ( 9. května 2013 09:31 )

kdyby tam mel v retezech tebe tak radsi vleze na prase

rumovapalice ( 9. května 2013 09:20 )

začíná to bejt nějak divný, najednou proti bratrům chyběj důkazy, aby pak z toho nevylezlo něco jinýho, mně ten ariel catro připadá jako poloviční dement, kterýmu ani to péro pořádně nestojí,

Zobrazit celou diskusi