Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Sousedka tyranských bratrů: Viděla, jak vodí tři nahé ženy na vodítku, ale policie to neprošetřila!

Autor: shp - 
8. května 2013
10:08

Jak je možné, že byly tři ženy vězněny jako sexuální otrokyně deset let? Absolutním selháním policie! Sousedé tyranských bratrů z Clevelandu totiž nahlásili, že na jejich dvorku viděli tři nahé ženy, které lezly po všech čtyřech na psím vodítku. Nikdo z policistů se ale neobtěžoval hlášení prošetřit.

Nebýt neschopnosti a lenosti policistů, mohli se Amanda Berry (26), Gina DeJesus (23) a Michele Knight (32) dostat ze sexuálního otroctví mnohem dříve. Kvůli laxnímu přístupu mužů v uniformách však trpěly jako zvířata, byly vězněny a pravidelně ponižovány.

Policie nepřijela ani do dvou hodin

Nejmenovaná sousedka bratrů Castrových jednou policii zavolala, protože viděla, jak na dvorku lezou po čtyřech tři mladé dívky, které má na vodítku trojice mužů v povzdálí. Žena čekala dvě hodiny na příjezd policie, ale zástupců zákona se nedočkala.

I další sousedka viděla nahou ženu

Další, kdo se snažil zalarmovat policisty, byla sousedka Nina Samoylicz. Viděla na dvoře nahou ženu, a tak jim okamžitě zavolala. „Nejdřív jsem myslela, že je to legrace, ale potom jsem si uvědomila, jak divné to je a zavolala policie. Strážníci mě nebrali vážně,“ řekla CNN.

Když strážníkům nikdo neotevřel, tak odjeli

Israel Lugo, který bydlí dva domy od Castrových, viděl, jak na okna zatemněná plastovými pytli někdo buší. Zavolal tedy také policii. „Přijeli a zazvonili na zvonek. Když jim nikdo neotvíral, tak se sebrali a odjeli,“ popsal chování srážníků. Nebýt jejich neschopnosti, nemuselo dojít k takovým zvěrstvům, které musely mladé ženy, unesené jako dívky, zažít.

rozinka82 ( 10. května 2013 16:09 )

pro ropuchaninku: Ty se pro změnu nauč česky, doporučovala bych "zopáknout" shodu podmětu s přísudkem, kamará(d)ko ;)

ropuchaninka ( 8. května 2013 19:48 )

absolutne klamny preklad--sousedcina dcera(16 )s kamaratkou videli nahou zenu u sousedu na zahrade z okna jejich loznice,,rekli to mamce a ta volala policii--ti se pri smali a nebrali oznam vazne---zadne psi voditka--kdyz nerozumite anglicky--bezte domuuuuuuuuuuuuuuuuuu.vostuda--tak se delaj drby !!!!!!

pepazdp ( 8. května 2013 17:47 )

Tak já tam byl de facto pracovně. Řidiče kapely vzal dva dny před odletem slepák a můj známej z tý kapely mi to nabíd, jelikož věděl, že cestováním po světě nikdy nepohrdnu a rád si na čas odfrknu od firmy. Firmu sem tu nechal na čas synovi a vyrazil na "výlet". Co se nočního klidu týká, je to stát od státu jiný. Někde se končilo před desátou, jinde se mělo taky, ale všichni tam na to kašlali a nikdo nic nekontroloval ani nebonzoval a jinde zas žádný omezení nebylo (aspoň podle místních ne ). Každopádně jsme se nikde do křížku s žádným zákazem nedostali.

pepazdp ( 8. května 2013 17:00 )

Ty naše rozdílný zkušenosti můžou bejt taky zapřičiněný místy po kterých jsme se pohybovali. Tuším, žes tu někde psal, žes točil filmy o přírodě. My jezdili po místech, kde bílí poslouchaj hodně tvrdou muziku. Měl jsem hodně příležitostí vidět (nejen v noci), co by u nás bylo nemyslitelný (třeba právě jako veřejný BDSM) a tam to 99 lidí ze sta přejde jak by se to nedělo. No a když to toho stýho pobouří a zavolá policajty, tak je to moc nebere právě proto, že je to všude většinově tolerováno.

pepazdp ( 8. května 2013 15:09 )

V tomhle případě je to projíždění objektivnější než sedět na fleku. K čemu sedět na jednom místě? Abych zjistil jestli jsou tam lidi k předvádění veřejný nahoty a ponižování lhostejný každý den stejně? A ke zjištění, že se tak děje u bílejch je to projíždění optimální. Sedět na místě, tak vím, že se to děje právě jenom na tom jednom místě. Při projíždění vidím, že se to děje všude. Jo, možná na dvacet zaznamenaných případů s bílejma možná někde za rohem dojde k jednomu u barevnejch, co jsem přehlíd, ale rozhodně tenhle celkovej přehled potvrzuje, že právě k tomu dochází převážně mezi bílejma a bílý to tolerujou a nic to s nima nedělá .

Zobrazit celou diskusi