Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Únosce Castro chtěl před lety spáchat sebevraždu: Jsem sexuální predátor, napsal v dopise

Autor: ljš - 
9. května 2013
18:51

Zvrhlík a deviant, který i přesto prošel psychotesty a mohl dělat řidiče autobusu. Arial Castro spolu se svými bratry unesl tři dívky, které přes deset let věznil ve sklepě svého domu. Jeho úchylka ho ale před devíti lety dohnala až k úvahám o sebevraždě.

Clevelandský únosce Ariel Castro, který zhruba deset let zadržoval trojici žen ve sklepě svého domu, chtěl před devíti lety spáchat sebevraždu a peníze věnovat svým obětem. Vyplývá to z údajného dopisu na rozloučenou, kterou americká policie v Castrově domě našla, napsal dnes portál theatlanticwire.com.

"Jsem sexuální predátor," napsal Castro. V dopise, jehož části citovala americká média, uvádí, že potřebuje pomoc.

V listu se doznal k mnoha zločinům, zejména k tomu, že u sebe zadržuje ženy proti jejich vůli. Rovněž se podivuje nad tím, proč unášel třetí, když "již dvě má".

"Jsou tady kvůli tomu, že udělaly chybu, když nastoupily do auta k naprosto neznámému člověku," uvedl v dokumentu Castro o svých obětech.

Jako první unesl v roce 2002 Michelle Knightovou, které je nyní 32 let. O rok později, den před svými 17. narozeninami, následovala Amanda Berryová, jež v zajetí porodila nyní šestiletou dceru. A v roce 2004 se zločinec zmocnil Giny DeJesusové, které v té době bylo 14 let.

logar ( 9. května 2013 20:01 )

Takže "Arial Castro spolu se svými bratry unesl tři dívky, které přes deset let věznil ve sklepě " Hele Blesku, nekecáš nějak moc?

Zobrazit celou diskusi