Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zfetovaný útočník s pistolí znásilňoval v jedoucím autobusu ženu celou půlhodinu!

Žena byla znásilňována za jízdy v autobuse celých 30 minut!
Žena byla znásilňována za jízdy v autobuse celých 30 minut!  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: shp, ČTK - 
6. května 2013
21:57

Agresivní muž vběhl do autobusu, deset lidí okradl, ohrožoval pistolí a poté zahnal do kouta. Řidiči rozkázal pokračovat v cestě a během děsivé třicetiminutové jízdy znásilňoval ženu. K hororové události došlo v brazilském Rio de Janeiru minulý pátek.

K útoku došlo v pátek odpoledne a násilník, evidentně pod vlivem drog, zároveň okradl další cestující ve vozidle. Zločin v zemi vyvolal vlnu rozhořčení. Policie podle kritiků není schopna podobným činům zabránit, takže ohrožena prý může být příští rok i bezpečnost během mistrovství světa ve fotbale a letní olympiády v roce 2016, které se ve městě budou konat.

Třicetiminutová jízda plná děsu a strachu

Podle svědků útočník přinutil asi deset cestujících přejít do přední části autobusu a řidičovi nařídil, ať pokračuje v jízdě. Pasažéry okradl a poté zaútočil na 30letou ženu, kterou udeřil pistolí do hlavy a pak znásilnil. Celý útok trval asi 30 minut. Násilník pak z autobusu vystoupil a utekl.  „Analyzujeme záběry z autobusu a dáváme dohromady portrét podezřelého,“ uvedla brazilská policie.

Nejde o první podobný případ

Loupeže v autobusech jsou v brazilských městech celkem běžné, ale násilí podobného typu místní média šokovalo. Navíc nejde o první případ - na konci března byla v Riu de Janeiro hromadně znásilněna v minibusu americká studentka. Veřejná doprava v Brazílii se potýká s více problémy: jen pár dní po březnovém znásilnění zemřelo sedm lidí při nehodě autobusu, který spadl z mostu.

cinderella1 ( 6. května 2013 22:54 )

No to je neskutecne, to nemohl nekdo z tech lidi co presli do predni casti autobusu nenapadne zavolat telefonem policii? Zmetek jeden zas//rany , s chuti bych tady napsala co si o tom haj//zlo//vi ja myslim, ale to by me odsud vyrazili, ze Pleskaci?

Zobrazit celou diskusi