Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Znásilnění mladé Indky: Nejbrutálnějšímu násilníkovi hrozí jen 3 roky ve vězení!

Autor: INT, mok - 
16. února 2013
12:42

"Pojď, bude zábava," lákal jeden z násilníků Indku, která jela se svým přítelem autobusem domů z kina. Krásná Nirbhaya se stala obětí hromadného znásilnění a podle výpovědi patřil nezletilý útočník (17) k těm nejhorším.

Autobus řídil muž jménem Ram Singh, který vyzval svého kolegu na projížďku autobusem. Cestou ale nabrali mladý pár, který dokonce zaplatil deset rupií za jízdenku v domnění, že se dostanou bezpečně domů. Pak ale přišlo peklo.

Když se totiž řidič zeptal mladíka, který doprovázel studenku, kam mají namířeno, mladý Ind mu jen řekl, co je mu do toho. To ale řidiče nejspíš naštvalo a muže praštil. "Ram Singh pak muže praštil a on do něj strčil. Pak jsme do něj začali všichni kopat a bít ho," popsal nejmladší útočník.

Násilí bohužel neunikla ani studentka Nirbhaya , kterou postupně znásilnilo všech šest mužů. "Nepřestávala plakat a křičet, jeden po druhém ji pak každý znásilnili. Pak dívku bili na různých částech těla," řekl útočník.

Násilníci si rozebrali jejich věci

Poté, co znásilněnou Indku a jejího kamaráda vyhodili bezcitně na ulici, všichni útočníci si rozebrali jejich cennosti. "Dostal jsem mobilní telefon a 1 100 rupií. Ram Singh mi dal platební kartu a řekl, že si peníze z ní vybereme později," vypovídal mladík. Vozidlo pak uklidili od krve.

Soud

Zatímco zbylým násilníkům hrozí trest smrti, nezletilý mladík je souzen před soudem pro mladistvé, a tak mu hrozí trest odnětí svobody jen na tři roky. S tím ale většina Indů nesouhlasí a žádají pro nejmladšího a nejbrutálnějšího násilníka tvrdší trest.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

mixalca ( 20. února 2013 20:24 )

kobyla1-----opravuji--- máš pravdu . Jaká doba takový mrav .

rumovapalice ( 17. února 2013 07:20 )

aspoň nevražděj malý děti tak, jako to dělaj český matky viz ta ku-va z Nejdku co dala svý holčičce vypít fridex aby v bolestech a křečích zahynula,

mixalca ( 16. února 2013 21:07 )

kobyla1 píšeš --jaká doba takový mrav -- nemáš pravdu .

mixalca ( 16. února 2013 20:28 )

Ted´ jsem četla v Indii byla znásilněna šestiletá holčička.Ten národ není normalní . Co tam žijí za zrůdy ?

nutelka0 ( 16. února 2013 17:31 )

A takove zrudy tahnou houfem do Evropy.

Zobrazit celou diskusi