Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Toto jsou vrazi, kteří znásilnili Indku (†23): Nejbrutálnější byl nezletilý (17), vyrval jí střeva

Autor: shp - 
4. ledna 2013
18:30

Toto jsou bezcitní vrazi, kteří brutálně znásilnili Indku Nirbhaye (†23). Jak stojí v policejních záznamech, nejbrutálnější z šestice násilníku byl nezletilý (17). Mladé ženě po znásilnění vyrval střeva.

Nad brutalitou sexuálního útoku kroutí hlavou i ti nejotrlejší indičtí policisté. Nejbrutálnějšími násilníky byli podle vyšetřování hlavní obviněný Ram Singh (35) a nezletilý (17). Oba krásnou Nirbhaye znásilnili před očima jejího přítele dvakrát. Jejich komplic Akshay Thakur (28) jim v tom pomáhal.

Přetrhl jí střeva

Nezletilý násilník byl nejagresivnější a nejbrutálnější. Nirbhaye znásilnil dvakrát, podruhé už byla v bezvědomí. Po brutálním znásilňování barbarské šestice a útoky železnou tyčí, jí pak holýma rukama vyrval střeva a přetrhl je. Indku se snažil bránit její přítel, ale Singh ho po celou dobu znásilňování mlátil tyčí. „Tito dva byli nejvíce barbarští,“ řekl policejní důstojník serveru Hindustan Times.

14 dní bojovala o život

Nirbhaye bojovala o život 14 dní v nemocnice. Její křehké tělo však brutálním zraněním podlehlo. Indka přitom byla nadějná studentka a chtěla pracovat jako fyzioterapeutka. S přítelem, který musel přihlížet jejímu znásilňování, se chtěli za měsíc brát v Dillí. Úřady v Indii nyní řeší, zda bude násilníkům možné udělit trest smrti. U soudu tyto bestie nechce hájit žádný právník.

hofihofi ( 6. ledna 2013 20:50 )

No pletes si tose stredovekem, kdy stacilo nekoho oznacit za carodeje a uz po dobrem zvyku upalil a majetek mu ukradli.

pepen ( 6. ledna 2013 17:59 )

Vzkaz pro toho dementa georg7-nerad to dělám,přeji ti,aby se ti to stalo!!!Pár chlapů,aby tě přepadlo a znásilnili tě!!!!Pak bys jinak mluvil-idiote...dokážeš jen urážet!!!Málo se toho stalo v Čechách!!!Kolik dětí bylo znásilněno a zabito-to asi udělaly mimozemšťané co?Kreténe...Takový hovada mám nejraděj!!!

pretty.liar ( 6. ledna 2013 12:45 )

co furt máte s tím,že to jsou morgoši a tak,možná pocházejí ze stejné větve národů,ale to sem vůbec nepatří. Oni mají naprosto odlišnou náturu, náboženství a zvyky,spojuje je jen podobný vzhled. Nepleťte si hrušky s jabkama!!! Je to zvěrstvo,ať by to udělal kdokoliv. Je mi úpřímně líto,mladé,krásné dívky,která před smrtí prožila děsivé muka.

bejsbolman ( 5. ledna 2013 09:22 )

cikáni.dál nemá cenu to rozebírat

pgga ( 5. ledna 2013 02:43 )

Hm....kdyby to byla tvoje matka....Dcera....zena..co tvuj názor?

Zobrazit celou diskusi