Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Horor na Písecku: Bratři (57 a 44) znásilňovali 10 let svou sestru (49)

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk - David Malík)
Autor: ČTK, ljš - 
13. března 2013
14:43

Neuvěřitelný případ vyšetřují kriminalisté na Písecku. Děvětačtyřicetiletou ženu tam po dobu nejméně deseti let znásilňovali její dva bratři.

Dva bratři na Písecku podle policie minimálně deset let znásilňovali svou sestru. Jeden z nich přitom dlouhodobě pobývá ve specializovaném zařízení pro duševně nemocné a sestru sexuálně zneužíval v době vycházek. "Žena se bratrů bála a nic neoznámila, na případ upozornili sousedé," řekla policejní mluvčí Kamila Čuřínová Ingrišová.

Staršímu z mužů je 57 let, jeho sourozenec je o 13 roků mladší. Postižené ženě je 49 let. Vyšetřování případu podle mluvčí komplikují nestandardní podmínky, v nichž členové rodiny žijí. "Výslech ženy nebyl snadný, nedokázala přesně říct, kdy ji bratři měli poprvé znásilnit a kolikrát k činům došlo. Zatím jsme uvedli, že vše začalo v roce 2003, ale nelze vyloučit, že bratři ji znásilňovali už dříve," uvedla Ingrišová.

Oba bratři své sestře podle policie také vyhrožovali násilím. Staršího muže navrhli kriminalisté umístit do vazby. Mladší z mužů zatím zůstává ve specializovaném zařízení pro duševně nemocné.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

adrianaslamkova ( 13. března 2013 22:48 )

Ahoj. Mezi lidma ted koluje novinka, jak si vydelat nejake penize. Je to na - www.DveBarvy.Chytrak.cz - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a nemuzu si to vynachvalit, stejne jako znami, kteri mi to poradili Doporucuji to omrknout rychle, protoze brzy to uz nebude mozne!

babicovyjedy ( 13. března 2013 20:16 )

prece nebudou schanet neco po hospodach a riskovat pohlavni chorobu kdyz maji doma slusnou holku

londynskypes ( 13. března 2013 17:50 )

fortin

londynskypes ( 13. března 2013 17:50 )

to je neuveritelny ,ze deset let drzela

maruch ( 13. března 2013 16:39 )

Kosí bratři,jeden za osumnáct a druhej bez dvou za dvacet.

Zobrazit celou diskusi