Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mladá Indka (†23) po znásilnění v autobuse zemřela: Jsme nevinní, hájí se pětice mužů!

Autor: ČTK, mokk - 
2. února 2013
14:34

Pět Indů, kteří brutálně znásilnili mladou studentku Nirbhaye (†23) v autobuse, u soudu prohlásilo, že se necítí vinni. Prohlášení učinili poté, co je obžaloba obvinila z 13 trestných činů včetně znásilnění a vraždy.

Tragická událost, kdy šest mužů brutálně zbilo a znásilnilo teprve třiadvacetiletou studentku, otřásla celou Indií. Případ má ale další pokračování. Poté, co muže u zvláštního soudu v Dillí obžaloba obvinila z 13 trestných činů včetně znásilnění a vraždy, prohlásili, že se cítí nevinní. Další soud tak bude v úterý, kdy přijdou na řadu výpovědi svědků.

Činu se mělo dopustit šest mužů. Pět z nich bylo obžalováno, údajný šestý pachatel je mladistvý a bude postaven před soud pro nezletilé.

Brutální útok na studentku v Dillí přitáhl pozornost indické i světové veřejnosti k násilí páchanému v Indii na ženách. Dillíské úřady proto vytvořily šest soudů, kde mají být ve zrychleném řízení řešeny případy násilných činů namířených proti ženám, především pak znásilnění.

doktorka6 ( 3. února 2013 11:09 )

Jsme v 21 století, ale na chování chlapů to znát není. Už jen ty kyje do rukou a jsou zas na začátku. Květu Fialovou odsuzují za její hlášky ,,chlapi se Bohu nepovedli, je to poddruh!,, já když toto čtu, tak ji vcelku chápu. Dokud nebudou mít muži k ženám úctu a budou si stále hrát svoje mocenské hrátky na vojáky, potud není na Zemi místa pro lidstvo. Když ne my, tak planeta se to takovou verbež postará, jiného východiska není...

jerry ( 3. února 2013 09:50 )

Co máš proti evince1111?

r.karina ( 2. února 2013 23:16 )

uříznout jim ty jejich nadržený ptáky a nechat jim je sežrat!!!

peterwilliams ( 2. února 2013 19:42 )

to jsou hnusáci

illis ( 2. února 2013 18:23 )

U nás také největší lotři tvrdí, že jsou nevinní. U těch, co mladou Indku v autobusu zhásilnili je vina jasná, jaképak protahování, všem provaz a je jistota, že už nikomu neublíží. Jejich prohlášení nemá žádnou hodnotu. Kdyby to bylo podle oko za oko, zub za zub, tak už je klid.

Zobrazit celou diskusi