Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zemanovi bylo při jmenování Rusnoka horko: Svedl to na novináře

Autor: ljš - 
25. června 2013
16:51

Prezident Miloš Zeman jmenoval premiérem Jiřího Rusnoka i přesto, že věděl, že jeho vláda důvěru poslanců nedostane. A bylo mu přitom pořádně horko! V sále Pražského hradu se otíral kapesníkem a také mu vyschlo v ústech. Během tiskové konference si musel vyžádat sklenici vody.

Zatímco nový premiér České republiky Jiří Rusnok snášel teplotu vzduchu v sále viditelně bez obtíží, Miloš Zeman si nejprve stíral z čela pot rukou a následně si řekl o kapesník.

Jakékoli spekulace o možné počínající viróze však vyvrátil ještě dřív, než se na jeho viditelnou indispozici přítomní novináři stihli optat. "Vyzařujete intenzivní tělesné teplo, takže i v této jinak poměrně chladné místnosti je najednou horko," vysvětlil prezident.

ambree ( 28. června 2013 16:04 )

Perfektně napsáno, s tím souhlasím. Však Ti, co půjdou s panem Rusnokem do vlády moc dobře ví, že je to jen na krátkou přechodnou dobu. Nikdo z nich nemá potřebu se tam jít napakovat. Naopak, je to hrdinský čin v dnešní době.

ambree ( 28. června 2013 16:00 )

Pane bože, on už se nemůže ani potit Vy co mu zazlíváte jste už opravdu zoufalci, jako Ti naši zhrzení politici Čím víc Vám Zeman vadí, tím větší mám z toho radost.

vlaku ( 27. června 2013 08:52 )

Ty débo, ty jsi snad věštec, nebo co. Víš jaký je rozdíl mezi džbánem na pivo a dámským přirozením? Džbán má jedno ucho a ty máš dvě !!!

jonn ( 27. června 2013 07:14 )

Asi nějaká virózečka ?

mrdkazeman ( 27. června 2013 02:34 )

vlaku,ty zkurvysyne,tvoje matka je extremni slapka a tvoje pica debilni stara ojela pulku tvych spoluzaku,kdybys nevedel ty mrsino.hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Incestni komunisticke prase.Hele a nemas taky daleko do cikana,ty z***ksichte

Zobrazit celou diskusi