Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Chlapec (18) se pohádal s přítelkyní: Vzal si prášky, zapil alkoholem a lehl si do vany!

Mladík si chtěl kvůli hádce s přítelkyní vzít život!
Mladík si chtěl kvůli hádce s přítelkyní vzít život!  (Autor: Policejnidenik.cz, Profimedia.cz)
Autor: psch - 
20. června 2013
20:08

„Láska hory přenáší“. Tohle je takové to pořekadlo, které se dá lehce změnit v něco jako „Láska do pekla tě přináší“. V něco takového se to asi změnilo osmnáctiletému mladíkovi z Aše. Pohádal se s přítelkyní a chtěl se zabít.

Hádka s přítelkyní může vést k rozbitým talířům, rozbitému vztahu, ale i rozbitému, lépe řečeno zmařenému životu. Osmnáctiletý chlapec z Aše o tom ví své.

Poté, co se se svojí dívkou pohádal, spolykal prášky, zapil je alkoholem a lehl si do vany. Před tím ještě ale dívce napsal textovku s tím, že se chce zabít.

Ve vaně, kam se chtěl uložit k věčnému spánku, tvrdě usnul. Naštěstí ale dřív, než si pro něj přišla zubatá, vykopli zamčené dveře od koupelny policisté, které přivolala duchapřítomná dívka. Chlapce zachránili a nyní už je v péči doktorů. Ti mu snad do příště takovou hloupost rozmluví.

marketkamotarova ( 21. června 2013 19:39 )

Dobrý den. Nedávno vznikla unikátní finta, jak snadno vydělat peníze - perfektní na letní večery Pro mě to je skvělá možnost výdělku a je to naprosto super! Do práce chodit sice nepřestanu, nicméně když to jde, tak to dojím, co to jde. Přečtěte si to taky na Peterblog.wz.sk

eremita ( 20. června 2013 22:46 )

Takže demonstračka. Kdo se chce zabít, udělá to bez humbuku. Rozesílání zpráv o chystané sebevraždě se nějak rozmohlo. Kolik policistů, vyjednavačů, psychologů, doktorů musí být k ruce magorům, co si hrají se smrtí....

694ever ( 20. června 2013 21:35 )

takový pohodlný místo na onanování a on místo toho usne

melart ( 20. června 2013 21:06 )

podle mého názoru má deprese z malého pindíka a prázdné peněženky.

obcantohotobordelu ( 20. června 2013 20:58 )

Přirozená selekce. Tohle není vhodný samec pro početí mláďat. Myslím, že ten oporou své partnerce nikdy nebude...

Zobrazit celou diskusi