Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

PORNOčasí: S kočkou na rozpálené plechové střeše!

Autor: mor, mokk - 
20. června 2013
14:41

Tihle dva umí žít! Místo práce a oběda si vylezli na střechu a nehledíc na obrovské vedro se na rozpálené střeše oddali sexu.

Lidé v Karlových Varech si v horkém létě mají o čem vyprávět. Sex na střeše se totiž odehrával přímo pod okny několika kanceláří. Od té chvíle po internetu kolují velmi pikantní fotografie…

Piknik se zvrtnul

Milenci si vybrali střechu přímo v centru Karlových Varů. Na ní roztáhli deku, vyndali opalovací krém a k osvěžení krabici plnou nektarinek. Jen piknik a opalování ale v plánu nebyly. „Nejprve se začali hladit, následně líbat a pak to jelo. Zkrátka předehra, jak má být,“ popsal sexuální scénku jeden z diváků, který podotkl, že v takovém vedru a navíc s takovým výhledem se mu v tu chvíli opravdu špatně pracovalo.

S čumily si ale mladý pár, který zřejmě bydlí poblíž, hlavu nelámal. „Ten chlápek ji nejprve orálně uspokojil a pak si to vyměnili. S ním ale slečna moc práce neměla, bylo to nějaký rychlý,“ usmál se svědek.

marketkamotarova ( 21. června 2013 19:38 )

Buďte zdrávi. Teď se šíří po netu a mezi lidma revoluční metoda výdělku peněz, velice snadná na pochopení! Vydělávám si takto už od půlky května a je to naprosto super Do práce chodit sice nepřestanu, nicméně když to jde, tak toho využívám na maximum Kdyžtak mrkněte na Peterblog.wz.sk

vlasticka ( 21. června 2013 18:29 )

Na tý střeše muselo bejt aspoň sedumdesát, no ale hlavně že si užili

cendaacenda ( 21. června 2013 10:01 )

Zobrazit celou diskusi