Vztah Ivany Jirešové (35) a Viktora Dyka (42) trvá již 9 let. Po menší krizi, kterou pár prožil v loňském roce, kdy se Dyk zapletl s českou zpěvačkou Zuzanou Mikovou (24), se zdá, že si užívají znovu nalezené lásky. O tom, že je ale manželství po tak dlouhé době spíše otázka soucitu než zamilovanosti, Ivana Jirešová nelže.

Na otázku Blesku.cz jak to Ivaně s Viktorem klape nám sympatická herečka odpověděla: "Klape nám to tak jakoby standartně, bych řekla. Už je to devátej rok."

V tom, zda může být člověk po tak dlouhé době má herečka jasno. "To ne, to je asi úplně jinej level. Já jsem teď v jedný knížce četla, že sex je nízkej level lásky, soucit je vysokej level lásky a pravá láska je to něco mezi. Takže když máte s někym dobrej sex, tak je možná šance, že z toho ta láska bude, ale taky to tam bejt nemusí."

Podle Ivany je zamilovanost postavená především na fyzické přitažlivosti, která nutně po čase vyprchá. Nám se toto tvrzení zdálo poněkud smutné a nakonec i sama herečka přiznala, že jí to někdy zamrzí. "I když je mi někdy líto, když jsme s nějakým párem, kterej je spolu tak dva roky a oni se spolu furt tak voňuňávaj a my tam tak sedíme vedle sebe, tak si řikám, že je to trošku divný, ale každej čas má svoje jakoby stupně," konstatovala Ivana.

Fotogalerie
9 fotografií