Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Poslední video před smrtí? Tři vodáci vjeli do rozvodněné Berounky, na břeh se dostal jeden

Video se připravuje ...
3. června 2013
11:22

Tři hazardéři vsadili vlastní život pro trochu zábavy. Pokusili se sjet rozvodněnou Berounku na raftu. Na břeh se dostal jen jeden. Video, které se podařilo natočit čtenáři Blesku, může být poslední záznam, na kterém jsou právě tito tři kamarádi ještě naživu.

Raft se převrátil v sobotu mezi 22:00 a 23:00. Ven se podařilo dostat jen jednomu mladíkovi. "Muž byl podchlazený, ale jinak v pořádku. Záchranáři jej po kontrole zdravotního stavu převezli do berounské nemocnice," řekla mluvčí středočeské záchranky Tereza Janečková.

V neděli ráno oblast propátrával vrtulník. Nic ale nenašel a vrátil se na základnu. Od dopoledne pátrali už jen dva až tři policisté. Prohledávali břehy a zaplavená pole. "Použití policejních potápěčů není v tuto chvíli možné, protože hladina Berounky se stále zvedá a je tam velký proud," řekl mluvčí středočeské policie Jakub Vinčálek.

"Nevím, proč se v noci vydávali na raft, už v sobotu byl na Berounsku minimálně druhý stupeň povodňové aktivity a evakuovali se lidé z chatových oblastí," dodal Vinčálek.

Povodně si letos vyžádaly už 5 obětí a další lidé jsou pohřešovaní. Šance, že se najdou v pořádku, jsou minimální.

 

tadeus ( 5. června 2013 10:48 )

Jsou to vážně blbci jde videt že si ničeho nevaži ten co přežil tak bych mu ješte frajirkovi namlatil a nechal by mu to i cele rodine zachrani tim aby zaplatili protože mohl zachrani tim mohl byt uplne nekde jinde kde by byly za potřebi a ne hledat ožrali mladi blbce ktery na to vubec nemaji delaji ze sebe frajirky a mysli si že na to maji už bych ty zbyvali dva frajirky nehledal škoda času a i penez na akci voda je pak vyda sama debily dobře jim tak frajeřum jen my je lito jejich rodiny ale mneli je taky lip vychovat a nemuselo se to stat

lukreciaborgia ( 3. června 2013 18:21 )

Doufám,že si to léčení zaplatí ten hrdina sám!!Není na léky pro opravdu nemocné,bezmocné a frajeři mají málo adrenalinu ?!!!Tak a všechno zaplatit.!A ještě potrestat,že zbytečně zdržovali hasiče a jiné pomocníky od živelné pohromy.Všechno by měl platit,zmetek.

janamorava ( 3. června 2013 16:23 )

kldrdead: Moc krásně napsáno! A samozřejmě naprostý souhlas!!

karlos107 ( 3. června 2013 12:28 )

Takových kreténů, mě líto není. Debilové se vydají v noci po tmě na vodu a ještě takovou. To svědčí o jejich IQ. Policajty a hasiče bych nikam neposílal. Proč?? Uplně zbytečně vynaložená námaha. Na takové pitomce bych se vy..ral. Ať si je rodina najde sama, když jsou tak "odvážní"!

rubenska ( 3. června 2013 12:02 )

pitomci jsou to, co jiného o nich napsat....jen přidělávají zachranářům práci. Ti co přežijou by měli hned dostat pár facek, tamtěm už je to jedeno...

Zobrazit celou diskusi