Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Američan zabil v Brně 4 lidi: Usekal jim ruce a nohy!

Autor: op, mokk - 
30. května 2013
05:00

Hrůzné podrobnosti vyplouvají na povrch v případu čtyřnásobné vraždy v Brně-Ivanovicích. Za zločin stíhaný Američan Kevin Dahlgren (20) totiž údajně těla obětí zohavil, usekal jim ruce a nohy!

Masakr se odehrál v domě v Zatloukalově ulici minulou středu. „Cizinec zřejmě jako první zabil svou šestačtyřicetiletou tetu, učitelku Veroniku H. Ta ten den ráno zavolala do školy, že si bere v práci volno,“ říká člověk, který zná rodinu a nechce uvést jméno. Žena si tedy, aniž to tušila, vzala volno na svou smrt.

Nožem i sekerou

Podle něj Dahlgren, který nyní sedí v cele v USA a čeká na případné vydání do Česka, použil k zabíjení svých příbuzných kromě nožů i sekyru. Tou prý rozťal hlavu svého strýce Martina H. (†50), jemuž údajně navíc podřízl krk! „Jeho tělo nechal ležet v posteli v ložnici. Další mrtvoly tety a dvou bratranců Davida (†17) a Filipa (†23) pak zůstaly ležet na různých místech v domě,“ říká zdroj Blesku.

Uříznuté ruce podle něj obviněný Američan zabalil do hadrů a pokoušel se je spálit v garáži. Dým, který odtud vycházel, upoutal před 22. hodinou sousedy. Ti k menšímu požáru přivolali hasiče a po objevení čtyř obětí i policii. Její mluvčí Petra Vedrová se však včera k hrůzným detailům zločinu odmítla vyjádřit.

Pohřeb bude v sobotu

Pohřeb všech čtyř členů rodiny se odehraje v sobotu v kostele svatého Vavřince v Brně-Řečkovicích. Podle smutečního oznámení, které na Facebooku zveřejnila kapela Ukulele Orchestra jako Brno, v níž hráli a zpívali Martin H. s oběma syny, začíná poslední rozloučení symbolicky za pět minut dvanáct, tedy v 11:55 hodin.

blanka19 ( 1. června 2013 23:50 )

jestli to udelal Amik a nebude ve sve zemi odsouzen, a jestli je pravda se satanizmem, tak trestu neujde.... oni si ho najdou aj USA

blanka19 ( 31. května 2013 14:14 )

Na Wikipedii jem četla, že se objevily spekulace, že zavražděný mohl být satanista, protože vyznával skupinu ACDC, před jejímž logem je vyfocený na svém profilu na Facebooku. Mnohem pravděpodobnější však je, že tkanina s nápisem skupiny ACDC patřila zavražděnému otci, který vyznával tento kulturní styl a Kevin Dahlgren byl s ní pouze vyfocen v domě, v němž se udály vraždy.

blanka19 ( 30. května 2013 21:15 )

blanka19 ( 30. května 2013 21:07 )

blanka19 ( 30. května 2013 21:02 )

ať si ho tam nechají!

Zobrazit celou diskusi