Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Viktor (22) odešel kvůli nešťastné lásce: Teď se půjdu zabít, napsal v dopise na rozloučenou

Autor: hra - 
24. května 2013
17:18

Kvůli nešťastné lásce odešel z domu Viktor Mika (22) ze Strakonicka s tím, že už nechce žít. Jeho expartnerka Marie se k němu odmítla vrátit. Nešťastný mladík napsal dopis na rozloučenou a zmizel. Zoufalá matka prosí: Viktore, vrať se domů!

Přes dvě desítky policistů, psovodi a vrtulník propátrávali včera a ve čtvrtek okolí Radomyšle. Hledali Viktora, který odešel z domova. Nechal po sobě sotva čitelný vzkaz na rozloučenou a od té doby je nezvěstný.

„Věřil, že se k němu Marie, s níž má tříletou dcerku Jessicu, vrátí. Pak mi řekl, že ho Marie nechce a že už život pro něj nemá smysl. Moc se o něj bojím. Viktore, vrať se nám,“ vzkázala prostřednictvím Blesku Ivona Miková synovi.

Prášky, pak provaz

Viktor se nechal slyšet, že když prášky nepomůžou, vezme si provaz. Jeho stopa končí ve středu odpoledne právě v Radomyšli, kde bydlel. Mobil má vypnutý.

„Odešel v modrých riflích a bílé mikině. Na hlavě měl kšiltovku. Uvítáme každou informace. Kdyby ho někdo zahlédl, ať volá 158,“ řekla policejní mluvčí Jaromíra Nováková.

Video  Maminka prosí ztraceného Viktora, aby se vrátil domů  - Blesk - Vlaďka Hradská
Video se připravuje ...

bmwe30 ( 26. května 2013 10:57 )

Lidi já tu rodinu moc dobře znám a musím říct že je to rodina na baterky. A co se týče přímo Viktora Mika tak je to zloděj a fetuje. Jestli tu sebevraždu uskutečni tak bude o jednoho kriminálníka méňě .

lunatic ( 25. května 2013 00:17 )

Love story jedince s vysoce nadprůměrnou inteligencí ...

sova13 ( 25. května 2013 00:11 )

Mě je spíš zle z těch, co před problémy utíkají ze života, místo aby je řešili. Navíc mi tohle spíš připadá jako vyděračská akce nevyzrálého kluka, než že by se skutečně chtěl zabít.

sova13 ( 25. května 2013 00:07 )

Nevím jestli je to jeho nick, ale rozhodně nový není. Už to bude určitě nejméně rok, co jsem s ním měla tu "čest". Mám ráda Píseň o Hiawatě (Píseň o Hiawathovi), takže mi ten nick utkvěl.

guliver ( 24. května 2013 23:53 )

boze muj at se klidne podreze vzdyt ma decko s nejakou cigosskou hajtrou hnusnou, jeho vina dobre mu tak blbeckovi...

Zobrazit celou diskusi